Ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τους…
Media

Ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τους…

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι εδώ και απέναντι από την…  Eurovision!

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Κώστας Μπακογιάννης έρχεται για μια κουβέντα εφ' όλης της ύλης. Ο περιφερειάρχης Ευρυτανίας μιλά για τον χαμό του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της μητέρας του, Ντόρας Μπακογιάννη. Σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα ως βουλευτής; Τι κάνει απαραιτήτως πριν κοιμηθεί και τι μουσική του αρέσει να ακούει;

Στο πλατό της εκπομπής και ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολιάζει τους πρωταγωνιστές της πολιτικής σκηνής της χώρας, συνεχίζει με «νέες προφητείες» και δακρύζει, δείχνοντας έτσι ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη Βουλή.

Ο Αντώνης Βλοντάκης επιστρέφει στον Alpha και μιλά για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Λόγω TiVis» αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Αντώνης Βλοντάκης και Πέτρος Κωστόπουλος υποβάλλονται σε δοκιμασίες αντοχής, μιλούν για γυναίκες και μας δείχνουν τις δυνατότητές τους σε ένα χορευτικό ντουέτο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανεβάζει τον υδράργυρο στο κόκκινο, μοιράζεται πράγματα για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτει τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα ενώ μέσα από εκπλήξεις – δοκιμασίες αποδεικνύει τις δυνατότητες της στην τέχνη του τζούντο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved