«World Party»:O Τανιμανίδης και ο Μαυρίδης φεύγουν από την εξωτική Χαβάη και προσγειώνονται Ντουμπάι
Media

«World Party»:O Τανιμανίδης και ο Μαυρίδης φεύγουν από την εξωτική Χαβάη και προσγειώνονται Ντουμπάι

Συναρπαστικά ταξίδια. Έντονες συγκινήσεις. Ριψοκίνδυνες εμπειρίες. Μοναδικές στιγμές. Αμέτρητες προκλήσεις. Αυτό είναι το «World Party».

Την Τετάρτη 11 Μαΐου, στις 21:50, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης φεύγουν από την εξωτική Χαβάη και προσγειώνονται στο χαλιφάτο της χλιδής, στο Ντουμπάι.

Αυτό το ταξίδι έχει εξ αρχής κάτι ιδιαίτερο, καθώς η ομάδα από 4μελης γίνεται 6μελής. Έτσι, μαζί με τους «συνήθεις ύποπτους» στο αεροπλάνο επιβιβάζονται ο Αντώνης Τσαπατάκης με τον κολλητό του φίλο, manager, χορηγό, μάγειρα, Χρήστο Παπαδόπουλο, προκειμένου να εντείνει ο Αντώνης την προετοιμασία του για την Παραολυμπιάδα του Ρίο.

Μόλις φτάνουν, ο Σάκης με τον Γιώργο αποφασίζουν, για να σπάσει ο πάγος, να πετάξουν τον Αντώνη από έναν ουρανοξύστη στο κέντρο του Ντουμπάι, κάτι που ο κρητικός αθλητής κάνει με προθυμία!

Το Ντουμπάι είναι γεμάτο πρίγκιπες, σεΐχηδες και βασιλιάδες. Ο Σάκης διαθέτει υψηλές γνωριμίες και παρουσιάζει στα παιδιά τον Σείχη Σαγίντ, έναν από τους πλουσιότερους γόνους των Εμιράτων. Στη συνέχεια, όλοι μαζί αποφασίζουν να επισκεφτούν το χιονοδρομικό κέντρο (!) της περιοχής και να εξασκήσουν το ταλέντο τους στους 40 βαθμούς Κελσίου!

Ένας ακόμη από τους λόγους που φημίζεται το Ντουμπάι, είναι η υπερβολική χλιδή, καθώς και η δυσκολία να μπει κανείς σε πολλά από τα κτήριά του. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα του World Party, η οποία, για ακόμη μια φορά, αποδεικνύεται ειδική στις μεταμφιέσεις! Στόχος, το πολυδιαφημισμένο Burj Al Arab!

Οι μέρες ωστόσο περνούν και η προπόνηση του Αντώνη δεν μπορεί να περιμένει. Προκειμένου να τεστάρουν την ετοιμότητά του εν όψει Ρίο, ο Σάκης με τον Γιώργο αποφασίζουν να βουτήξουν και αυτοί στην πισίνα για έναν αγώνα που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς τους.

Ένα τρυφερό επεισόδιο που αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος σταματά μόνο όταν πάψει να ονειρεύεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved