Πέφτουν σφαίρες στο Μπρούσκο! Τραυματίζεται ο…
Media

Πέφτουν σφαίρες στο Μπρούσκο! Τραυματίζεται ο…

Ανατροπές και εξελίξεις στο Μπρούσκο.

Ο Σήφης φλερτάρει πλέον «ανοιχτά» την Αλκηστη, αγνοώντας το γεγονός ότι αυτή είναι παντρεμένη με τον παλιό του συμμαθητή, τον Αλκιβιάδη.
Ο Πάτροκλος συναντιέται με τον μυστηριώδη άντρα που βρίσκεται πίσω από τον Τζιράκη και του ζητάει να του δώσει κι άλλα χρήματα προκειμένου να αγοράσει αμπέλια, ενώ στο μεταξύ ο Διαμαντής πιστεύει πως η Χρυσάνθη είναι αυτή που χρηματοδοτεί τον Πάτροκλο. Σύμφωνα με το tvέθνος, ο Αχιλλέας θα έρθει πάλι σε σύγκρουση με τον Σήφη, υποτίθεται για το θέμα της συνεργασίας με τους Ιταλούς, ενώ πάντα πίσω από τις αντιδράσεις του κρύβεται η ζήλια του για τη Μελίνα. Ο Σήφης και τα παλικάρια του, υπό την απειλή όπλου, επιβιβάζουν αναγκαστικά τον Νικηφόρο σε πλοίο για τον Πειραιά, ενώ ο Μάρκος κι ο Παύλος εκφράζουν τους φόβους τους μήπως επιστρέψει ξανά στα Χανιά.
Η επιμονή του Σήφη στην ερωτική διεκδίκηση της Αλκηστης τρομάζει την κοπέλα, η οποία όμως δείχνει να μην μπορεί να αντισταθεί στην έλξη που υπάρχει ανάμεσά τους. Η Χρυσάνθη στην Κύπρο κάνει προσπάθειες να πλησιάσει τον Νεκτάριο, ενώ ο Πάτροκλος στα Χανιά κάνει για ακόμα μια φορά ενέργειες που τον οδηγούν προς την καταστροφή. Ο νεαρός άνδρας σε κατάσταση αμόκ εισβάλλει στο σπίτι του Νεκτάριου ψάχνοντας την Χρυσάνθη και τρομάζοντας τη Μαρίνα, ενώ την ίδια στιγμή ο Νεκτάριος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, όταν στο εστιατόριο που τρώει με τη Δήμητρα εμφανίζεται η Αλεξάνδρα συνοδευόμενη από έναν άντρα τον οποίο συστήνει ως μέλλοντα σύζυγό της.
H Μελίνα με τον Αχιλλέα ζουν ξεχωριστές στιγμές και παράλληλα διοργανώνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο Νικηφόρος αρπάζει διά της βίας τη Λουκία και ακολουθεί καταδίωξη από Παύλο, Μάρκο και Σήφη ξεκινάει, με κατάληξη την ανταλλαγή πυροβολισμών και τον τραυματισμό του Νικηφόρου. Η Μελίνα εκπλήσσεται όταν της τηλεφωνεί η Αλκηστη για να συναντηθούν, ενώ παράλληλα ο Αλκιβιάδης εμφανίζεται απροειδοποίητα μπροστά στον Σήφη προκειμένου να τον «ψαρέψει» για το αν είναι διατεθειμένος να αποσύρει τις κατηγορίες του προς τον Διαμαντή, εν όψει της καινούργιας δίκης. Ο Πάτροκλος πηγαίνει Κύπρο για να φέρει πίσω τη Χρυσάνθη και να κάνει ακόμα μια προσπάθεια να τα βρει με τον Νεκτάριο, αλλά με την συμπεριφορά του το μόνο που καταφέρνει είναι να τρομοκρατήσει τη Μαρίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved