Οι εξελίξεις της σειράς «Δίδυμα φεγγάρια»: Η Ελισάβετ παντρεύεται τον Μπρούνο
Media

Οι εξελίξεις της σειράς «Δίδυμα φεγγάρια»: Η Ελισάβετ παντρεύεται τον Μπρούνο

Στη σειρά «Δίδυμα φεγγάρια» στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξουν πολλά και ανατρεπτικά γεγονότα.

Ο Φίλιππος κάνει μια σκηνή άνευ προηγουμένου μπροστά σε όλους στο σπίτι του Παύλου και φέρνει την Αγάπη σε πολύ δύσκολη θέση. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης πιάνεται στα χέρια με τον εραστή της μάνας του και απειλεί ότι αν την ξαναπλησιάσει, θα τον σκοτώσει! Το ίδιο βράδυ, φωνάζει τη Λίτσα σπίτι του και της κόβει τον αέρα! Η Αγάπη μαθαίνει ότι ο Παύλος «φεύγει» και αλλάζει εντελώς η συμπεριφορά της απέναντί του. Ο Στέργιος φεύγει για δουλειές στο εξωτερικό και έτσι η Αγάπη μαζί με τη Λένια πάνε να μείνουν στο σπίτι του Παύλου με σκοπό να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο.. Παράλληλα, η Ελισάβετ που δεν αντέχει άλλο να λέει ψέματα, αποκαλύπτει στην Αλίκη ότι δεν σκοπεύει να παντρευτεί και την αφήνει άφωνη.. Θέλοντας να εκδικηθεί τον Αντώνη, η Εύα πιάνει τον Φίλιππο και του λέει όλη την αλήθεια για τον ξάδερφό του.

Η Εύα αποκαλύπτει στον Φίλιππο πως ο Αντώνης μοντάρισε τη φωτογραφία του με την Αγάπη, που μπήκε στο περιοδικό, γεγονός που φέρνει τον Φίλιππο στα χέρια με τον ξάδερφό του. Εν τω μεταξύ στο σπίτι του Παύλου, πατέρας και κόρη έρχονται πιο κοντά κι η Αγάπη αρχίζει να βλέπει έναν άλλο Παύλο. Ο Αντώνης έχει επηρεαστεί πολύ από τα λόγια του Φίλιππου για την Κατερίνα και προς μεγάλη της λύπη, έχει αρχίσει να την αποφεύγει. Η Αγάπη, μετά από προτροπή του Απόστολου, επισκέπτεται τον Νικόλα, που μόλις την βλέπει συνέρχεται. Η Ελισάβετ διχασμένη ανάμεσα στον έρωτά της για τον Δημήτρη και στην ασφάλεια του Μπρούνο, ετοιμάζεται για το γάμο της, ενώ η Σίλα είναι θλιμμένη για το γεγονός αυτό. Είναι η μέρα του γάμου κι η Ελισάβετ καλεί τον Δημήτρη σπίτι της και του το ανακοινώνει, φορώντας το νυφικό της.

Η Ελισάβετ παντρεύεται και όλα στο γάμο φαίνεται να είναι απόλυτα φυσιολογικά, η ευτυχία του Μπρούνο, η χαρά της Αλίκης, εκτός από τα συναισθήματα της ίδιας… Λίγες μόνο ώρες μετά το γάμο της, το έχει μετανιώσει… η καρδιά της ανήκει αλλού και τώρα αισθάνεται απόλυτα εγκλωβισμένη… Η Αγάπη αποφασίζει να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στο Φίλιππο, αλλά όταν θα βρεθεί απέναντι του τα αισθήματά της θα την προδώσουν και θα είναι πολύ δύσκολο να του κρυφτεί… Την ίδια στιγμή έκπληκτη η Αλίκη ακούει τον Απόστολο να της λέει ότι ο Παύλος ήταν και παραμένει για πάντα ερωτευμένος μαζί της… Αν όμως το πιστέψει αυτό, ένα καλά κρυμμένο μυστικό, που θα τους συγκλονίσει όλους, θα αποκαλυφθεί….

Ο Φίλιππος με την Αγάπη, μετά από την πολυαναμενόμενη συνάντηση, τα ξαναφτιάχνουν στα κρυφά.. Ο Θόδωρος εγκαθίσταται στο σπίτι της Λίτσας και το ίδιο βράδυ, έχουν απρόσκλητο επισκέπτη τον.. Δημήτρη! Ο Παύλος αρχίζει και “μαλακώνει” απέναντι στην Αγάπη και της δίνει περισσότερες ελευθερίες. Η Εύα ανακαλύπτει ποια ακριβώς είναι η σχέση του Αντώνη με το “παιδί μυστήριο” από το οικοτροφείο. Η Ελισάβετ μιλάει κρυφά στο τηλέφωνο με τον Δημήτρη, ενώ είναι στον μήνα του μέλιτος με τον Μπρούνο.. Η Κατερίνα κάνει εξήγηση στον Αντώνη για το παρελθόν της και τότε αυτός της κάνει μια πρόταση που την αφήνει ευχάριστα άναυδη! Η Ελισάβετ, χωρίς να προειδοποιήσει κανέναν, εμφανίζεται στο σπίτι του Παύλου και πλησιάζει τη μικρή Λένια.

Η Λένια βγαίνει εκτός σπιτιού με την Ελισάβετ, γεγονός που αναστατώνει πολύ τον Παύλο. Η απόπειρα της Ελισάβετ να πλησιάσει τη Λένια εξοργίζει την Αγάπη, που δείχνει ένα πρόσωπο άτεγκτο, σαν του πατέρα της. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης έχει απαιτήσεις από την Αλίκη σε σχέση με το παιδί του. Η Αγάπη πηγαίνει ξανά στο Νικόλα, που η βελτίωσή του μαζί της είναι θεαματική. Συγχρόνως συναντιέται κρυφά τα βράδια με τον Φίλιππο και ζουν τον απαγορευμένο έρωτά τους. Ο Αντώνης αρχίζει την συγκατοίκησή του με την Κατερίνα, ενώ μαθαίνει για την επίσκεψη της Εύας στο οικοτροφείο. Την ίδια στιγμή η Λίτσα κινδυνεύει να ανακαλύψει ο Δημήτρης τη σχέση της με το Θόδωρο. Η Αγάπη διεκδικεί από τον Παύλο τη θέση της στην εταιρεία και την εξαίρεση του Στέργιου από τη λήψη αποφάσεων. Την ίδια στιγμή ο Στέργιος ζητάει από τον Αντώνη κάτι αποτρόπαιο!!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved