«Οι συμμαθητές»: Η Αλίνα θέλει με τον Άρη να ζήσει το απόλυτο
Media

«Οι συμμαθητές»: Η Αλίνα θέλει με τον Άρη να ζήσει το απόλυτο

Ρομάντζο και ανατροπές έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς «Οι συμμαθητές» με την Ίριδα να προκαλεί νέες αναταράξεις με την εγκυμοσύνη της.

Τελικά, τι αισθάνεται η Αλίνα για τον Άρη;
«Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια, η Αλίνα δεν είναι σίγουρη για τα αισθήματα του Άρη και αυτό την πληγώνει. Παρ' όλ' αυτά, επειδή νιώθει πολύ ερωτευμένη μαζί του, όσο δηλαδή μπορεί να το προσδιορίσει αυτό μια κοπέλα εντελώς άπειρη πάνω σ' αυτόν τον τομέα, αισθάνεται ότι πρέπει να του δώσει χρόνο για να τα ξεκαθαρίσει και ελπίζει στο τέλος να ζήσει μαζί του κάτι απόλυτο και αμοιβαίο»


Θα έλεγες ότι η ίδια είναι ρομαντική ψυχή;
«Είναι σίγουρα μια πολύ πολύ ρομαντική ψυχή. Θέλει να ζήσει τον έρωτα όπως ακριβώς τον βλέπει στις ταινίες. Θέλει ο έρωτας να την κάνει να μεσουρανεί. Για να δούμε...»


Υπάρχει χώρος για ρομαντισμό στην εποχή μας;«Η αλήθεια είναι όπ χρόνο με το χρόνο και λόγω της κατάστασης που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τείνει να εξαφανίζεται. Παρ’ όλα αυτά είμαι από αυτές που πιστεύουν ότι όσο δύσκολοι καιροί κι αν έρθουν πάντα θα υπάρχει χώρος για ρομαντισμό, πίστη και ελπίδα».

Ο Άρης της γράφει τώρα ένα τραγούδι. Πώς αντιδρά; «Δεν θα σας πω εάν τελικά... θα λυγίσει ή όχι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως μια τέτοια κίνηση δύσκολα αφήνει ασυγκίνητο έναν ερωτευμένο»


Θα πειστεί αυτή τη φορά για τα αισθήματα του;
«Αυτό δεν το ξέρω ακόμη ούτε εγώ. Ο σεναριογράφος μας, Γιώργος Φειδάς, είναι πολύ ανατρεπτικός. Σίγουρα, πάντως, θέλει πολύ να πιστέψει και προσπαθεί»


Με ποιες λέξεις θα περιέγραφε τον έρωτα; «Θεωρώ ότι ο έρωτας είναι μια κινητήριος δύναμη που μπορεί να σε κάνει να ονειρεύεσαι και να εξελίσσεσαι», λέει η Κωνσταντίνα Κομματά στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved