«Λέοντες αντί αμνών»: Το πολεμικό δράμα στον Alpha
Media

«Λέοντες αντί αμνών»: Το πολεμικό δράμα στον Alpha

Ποπ κορν, καναπές και αγαπημένες ταινίες! Ο Alpha φέρνει στο σαλόνι μας τη... μεγάλη οθόνη και μας χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και έντονων συναισθημάτων.

Απόψε, στις 22:30, ο Alpha θα προβάλει το πολεμικό δράμα «Λέοντες αντί αμνών».
Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ σκηνοθετεί, στην ίδια ταινία, τρεις παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται με φόντο τον πόλεμο στο Αφγανιστάν.

Η Ζανίν Ροθ, μια καταξιωμένη ρεπόρτερ με μεγάλη επιρροή στην κοινή γνώμη τής Αμερικής, ανταποκρίνεται στην πρόσκληση ενός ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή. Σκοπός της επίσκεψης, να της παρουσιάσει τα νέα πολεμικά σχέδια που πρόκειται να εισηγηθεί για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν. Την ίδια στιγμή, ένας καθηγητής πολιτικών επιστημών σε κολέγιο της Καλιφόρνιας, προσπαθεί να ενθαρρύνει έναν αδιάφορο και απαθή φοιτητή του να πάρει μια πιο ξεκάθαρη θέση σχετικά με την αμερικανική εξωτερική πολιτική. Πρώτα όμως, θα πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα για ποιο λόγο αξίζει τελικά κάποιος να ζει, να πεθαίνει και να αγωνίζεται... Παράλληλα, δύο άλλοι φοιτητές, που αποφάσισαν να δουν από κοντά τι συμβαίνει στο πεδίο της μάχης, έχουν ήδη πέσει σε ενέδρα των Ταλιμπάν πάνω στα βουνά του Αφγανιστάν και αγωνιούν για τη ζωή τους, καθώς ο εχθρός πλησιάζει.

Όλοι πιέζονται να πάρουν ξεκάθαρες αποφάσεις, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβουν την ανεξέλεγκτη πραγματικότητα, που έχει ήδη αρχίσει να ρίχνει την απειλητική σκιά της πάνω από τις ζωές τους.

ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙ ΑΜΝΩΝ (LIONS FOR LAMBS)
Πολεμικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 2007
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Σενάριο: Μάθιου Μάικλ Κάρναχαν
Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Μέριλ Στριπ, Τομ Κρουζ, Μάικλ Πίνα, Άντριου Γκάρφιλντ, Ντέρεκ Λιουκ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved