Το καλοκαίρι έφτασε… καιρός να μιλήσουμε για τα συμβόλαια των stars
Media

Το καλοκαίρι έφτασε… καιρός να μιλήσουμε για τα συμβόλαια των stars

Το καλοκαιράκι μπαίνει δειλά δειλά και έφτασε η ώρα να μιλήσουμε για τα συμβόλαια των stars.

Το Tv Έθνος παρουσιάζει το πώς ακριβώς διαμορφώνεται το τηλεοπτικό παζλ για τη σεζόν 2016-2017!


Ξεκινώντας από τον Ant1 σταθερά μένουν στο κανάλι του Αμαρουσίου και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά και η Μαρία Μπεκατώρου. Οι Ράδιο Αρβύλα θα προχωρήσουν σε μπαράζ συζητήσεων με το κανάλι μόλις η εκπομπή ρίξει αυλαία, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς θα μιλήσει με τους διοικητικούς... μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν.


Μία... εποχική «ανακατωσούρα» παρατηρείται στον Alpha, αν και από τη στιγμή που πρώτη απ’ όλους υπέγραψε το brand-new συμβόλαιό της η βασίλισσα του καναλιού, Ελένη Μενεγάκη. Σε τροχιά ανανέωσης με το κανάλι, όμως, έχει μπει και το συμβόλαιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου και της Αγγελικής Νικολούλη και του Χρήστου Φερεντίνου, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς συνηθίζουν να υπογράφουν ετήσια συμβόλαια συνεργασίας, ενώ σε στάση... αναμονής βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου. Το ίδιο ισχύει στο... περίπου και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.


Στη... φιλοσοφία του «όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν» αναμένεται να κινηθούν και οι του Star. Τυπικά ολοκληρώνεται η συνεργασία της Πόπης Τσαπανίδου με το Star, αλλά και της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου, αφού τα συμβόλαιά τους λήγουν. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής οι άνθρωποι του καναλιού εννοείται πως θέλουν να κρατήσουν στο δυναμικό τους την Πόπη, όπως επίσης και το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο. Στην Κάτω Κηφισιά, όμως, από το φθινόπωρο θα συναντήσουμε ξανά και τη Ζήνα Κουτσελίνη


Στο Epsilon θα στεγαστούν και πάλι η Ελεονώρα Μελέτη, η Χριστίνα Λαμπίρη, η Ναταλία Γερμανού, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Μένιος παραμένουν ακλόνητοι στις θέσεις τους ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκει και η Αννίτα Πάνια. Όσο για τη Ρούλα Κορομηλά; Έχει υπογράψει φέτος συνολικά για δέκα βραδινές εκπομπές, οπότε μόλις πέσει η αυλαία, η όποια διαπραγμάτευση καναλιού και παρουσιάστριας θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved