Κατερίνα Καινούργιου: «Προσπαθώ να βρω λύσεις και όχι να καταρρεύσω»
Media

Κατερίνα Καινούργιου: «Προσπαθώ να βρω λύσεις και όχι να καταρρεύσω»

Δεν είναι μόνο η προσωπική της ζωή που είχε αναταράξεις. Και με την εκπομπή της υπήρξε αναμπουμπούλα τελευταία. Για ένα διάστημα πριν από το Πάσχα δημοσιεύματα παρουσίαζαν ως δεδομένο πως η εκπομπή κόβεται, κάτι που τελικά δεν συνέβη. Πώς το διαχειρίστηκε αυτό η Κατερίνα Καινούργιου;

«Επειδή γνώριζα αυτές τις σκέψεις και τις συζητούσα και η ίδια με το κανάλι, ήξερα πως το σενάριο να σταματήσει η εκπομπή, αν δεν ανέβουν τα νούμερα, καθώς ο Αlpha κάνει πρωταθλητισμό, ήταν υπαρκτό. Έπρεπε να γίνει το καλύτερο για το κανάλι και ως πρόσωπο του καναλιού θα σεβόμουν τις αποφάσεις των ιθυνόντων. Ευτυχώς, η εκπομπή είχε ανοδική πορεία και το κανάλι συνέχισε να τη στηρίζει. Ταραχή ένιωσα σίγουρα, αλλά αισθάνομαι πια πως επαγγελματικά πατάω πιο γερά στα πόδια μου. Και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι αρνητικό προσπαθώ να βρω λύσεις και όχι να καταρρεύσω, να απογοητευτώ και να κλαίω»


Προσωπικά είναι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της εκπομπής της;

«Είμαι πολύ περήφανη για αυτή την εκπομπή, άσχετα με το τι έχει γραφτεί. Έχει μια πολύ αξιοπρεπή πορεία και μην ξεχνάμε πως ο ανταγωνισμός στην απογευματινή ζώνη είναι πολύ μεγάλος φέτος. Την εκπομπή αυτή την αγαπάω. Μου αρέσει η ομάδα μου, είναι δυνατή και με πολύ εύστοχο σχόλιο, έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να είμαι εκεί και θεωρώ πως έχω εξελιχτεί. Δεν μου αρέσει να το λέω για τον εαυτό μου, αλλά νιώθω πως έκανα ένα βήμα παραπάνω και είμαι καλύτερη από την Κατερίνα πέρσι και πρόπερσι. Άσχετα με το αν ήμουν κεντρική ή όχι, ήμουν καλύτερη από πέρσι και αυτός είναι ο στόχος μου κάθε χρόνο»


Δεν έχει εντοπίσει πράγματα που θα ήθελε να αλλάξει;
«Φυσικά και έχω. Αν το κανάλι αποφασίσει να κάνουμε το Λόγω ΤiVis και την επόμενη χρονιά, πράγμα που δεν γνωρίζω ακόμα, θα συζητούσα για να γίνουν κάποιες αλλαγές και να πάμε ακόμα καλύτερα»


Δεν νιώθει πως αυτή η ζώνη, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, έχει αρχίσει κάπως να κλονίζεται;

«Όχι, δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Οι εποχές του Δέστε Τους ήταν άλλες. Ήταν διαφορετική η ζώνη, διαφορετικός και ο ανταγωνισμός. Φέτος μπήκαν πολλοί στο παιχνίδι. Η Τατιάνα που είναι ένα μεγαθήριο. Ο Ακης Πετρετζίκης, που είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Υπάρχουν χίλια δυο απέναντι. Σκοπός είναι να τερματίσεις πρώτος. Κάποιες φορές τα καταφέρνουμε, κάποιες άλλες όχι. Αλλά πιστεύω πολύ σε αυτή 'την εκπομπή και την ομάδα και θα συνεχίσω να την υποστηρίζω μέχρι τέλους», λέει η παρουσιάστρια στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved