Έλλη Παπαγγελή: «Δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω με περιορισμούς»
Media

Έλλη Παπαγγελή: «Δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω με περιορισμούς»

Με 55.000 ακολούθους της στο Facebook και 21.000 στο Instagram, η νέα πρωινή εκπομπή του Epsilon «Πρωινούλι», στην οποία η 'Έλλη Παπαγγελή θα είναι σχολιάστρια, έχει ήδη κερδίσει σίγουρα 76.000 τηλεθεατές.

«Θα είμαι εκεί για να σχολιάζω την επικαιρότητα, κοινωνικά ζητήματα, να συμμετέχω στην εκπομπή», εξηγεί με ενθουσιασμό το νεαρό μοντέλο και συνεχίζει: «Χάρηκα πολύ όταν με πήρε ο Μένιος Φουρθιώτης και μου έκανε την πρόταση. Γνωριζόμασταν μέσω παλιότερης συνεργασίας μας και είχε παρακολουθήσει την πορεία μου. Η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά μου. Κατά καιρούς είχα κάποιες προτάσεις αλλά δεν ήταν κάτι που να μου κεντρίσει αρκετά το ενδιαφέρον.

Ήταν για ρόλο όχι τόσο ενεργό. Μου είχαν κάνει πρόταση για δελτίο ειδήσεων και για συμπαρουσίαση εκπομπής. Εγώ όμως θέλω να μιλάω και να λέω ό,τι θα έλεγα και σε μια παρέα. Δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω με περιορισμούς και το κανάλι που μου είχε κάνει την πρόταση ήθελε κάτι πιο στημένο. Η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ όνειρο ζωής. Σιγά-σιγά όμως είδα ότι οι άνθρωποι ήθελαν να με δουν στην τηλεόραση. Δηλαδή και στα μηνύματα με ρωτούσαν πού μπορούν να με δουν, αν εμφανίζομαι σε κάποια εκπομπή. Στο ‘‘Πρωινούλι’’ όλη η ομάδα θα έχει ρόλους.

Και η Τέτα Καμπουρέλη και η Όλγα Λαφαζάνη. Θα ήθελα να αγαπήσει ο κόσμος την εκπομπή γιατί οι τηλεθεατές είναι που ανταμείβουν κάθε τηλεοπτική προσπάθεια. Εγώ έχω πολύ καλό προαίσθημα και θέλω να δείξω την προσωπικότητά μου στην τηλεόραση. Δεν θα είμαστε διακοσμητικοί. Εάν μου έλεγαν να πάω να κάνω τη διακοσμητική κούκλα, δεν θα το έκανα. Εμένα μου δίνεται βήμα αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση», διευκρινίζει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved