Εντυπωσιακές επιδόσεις για το Gossip-tv.gr
Media

Εντυπωσιακές επιδόσεις για το Gossip-tv.gr

Κατέγραψε περισσότερα από 9,5 εκ. Pageviews κατά την εβδομάδα της Eurovision 2016.

Εντυπωσιακές επιδόσεις σημείωσε το Gossip-tv.gr, το οποίο και ανήκει στο δίκτυο της DPG Digital Media, κατά τη διάρκεια της Eurovision 2016. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της Eurovision (9-16/5), κατέγραψε 9.696.310 Pageviews, 2.292.215 Visits και 1.076.329 Estimated Unique Visitors (Πηγή: ΑΤ INTERNET).

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή 15/5, επόμενη μέρα του Τελικού της Eurovision, το Gossip-tv.gr κατετάγη στην πρώτη τετράδα των websites της χώρας μας, ανάμεσα σε όλα τα sites των οποίων η επισκεψιμότητα μετράται από την AT Internet, επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά την ηγετική του θέση, όχι μόνο σε σχέση με τα Lifestyle Μέσα, αλλά και γενικότερα σε σχέση με το ελληνικό διαδίκτυο (Πηγή: ΑΤ INTERNET / Estimated Unique Users).


«Η Ομάδα του Gossip-tv.gr είναι εξαιρετικά χαρούμενη και περήφανη για το φετινό νέο ρεκόρ που πέτυχε για το event της Eurovision. Ένα πολύ σημαντικό event για τα lifestyle Μέσα που μπορεί να διαρκεί χρονικά μόλις μία εβδομάδα, αλλά για το οποίο εργαζόμαστε και προετοιμαζόμαστε όλο το χρόνο προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Στόχοι που δεν αντικατοπτρίζονται μόνο στην πρωτιά το διάστημα που διαρκεί η Eurovision, αλλά και στη γενικότερη συνεχή βελτίωση των επιδόσεών μας» δήλωσε η Διονυσία Ζαπατίνα, Διευθύντρια του Gossip-tv.gr.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved