Σκληρή κριτική Μαστοράκη: «Για να βλέπεις την ΕΡΤ πρέπει να είσαι ή διαστροφικός ή Συριζαίος»
Media

Σκληρή κριτική Μαστοράκη: «Για να βλέπεις την ΕΡΤ πρέπει να είσαι ή διαστροφικός ή Συριζαίος»

Για το αν είχε το άγχος ποτέ να γίνει σταρ, για τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και την κρατική τηλεόραση μιλάει ο Νίκος Μαστοράκης:, κρίνοντας και επικρίνοντας τα κακώς κείμενα!

Είχες ποτέ το άγχος να γίνεις σταρ;

Δεν είχα ποτέ κάποιου είδους άγχος, δεν ξέρω καν τι σημαίνει η λέξη. Ξεκίνησα ως δημοσιογράφος, ένα επάγγελμα που κοντά στην Ελένη Βλάχου δεν άφηνε περιθώρια ούτε για σταριλίκι ούτε για βεντετιλίκι. Σταρ και ντίβα ήταν η «Μεσημβρινή» κι αυτό με έμαθε ότι, αν είχα καλάμι, δεν θα μπορούσα να το παρκάρω στην οδό Σωκράτους. Δεν είχα ποτέ τρακ μπροστά σε 8.000 θεατές live, μπροστά σε κάμερα, μπροστά σε μικρόφωνο. Ένα είδος teflon, επικάλυψη από μια σωτήρια αναισθησία, ίσως για να προστατεύει το απέραντα ευαίσθητο εσωτερικό μου.

Αν βρισκόταν ένας επιχειρηματίας και σου έλεγε να επιλέξεις τους καλύτερους για να στελεχώσεις ένα κανάλι, ποιους θα επέλεγες;

Θα του έλεγα ότι τα κανάλια στην Ελλάδα δεν είναι πια επιχείρηση (όχι ότι υπήρξαν ποτέ) και συνεπώς να επιχειρούσε σε άλλα... ναρκοπέδια.

Στην ΕΡΤ πώς τα βλέπεις τα πράγματα;

Για να δεις τα «πράγματα» πρέπει να βλέπεις την ΕΡΤ. Για να βλέπεις την ΕΡΤ πρέπει να είσαι ή διαστροφικός ή Συριζαίος (το ένα πάει καλά με το άλλο). Στερούμαι και της μιας και της άλλης ιδιότητας οπότε η ΕΡΤ είναι «τι είχες Γιάννη»...

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved