«Flashback» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Media

«Flashback» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Της Ελλάδος τα παιδιά»

Την Κυριακή 22 Μαΐου στις 20:00, η τελευταία εκπομπή του «Flashback» είναι αφιερωμένη σε μια από τις πιο κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο λόγος για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Της Ελλάδος τα παιδιά», η οποία αποτελεί μια από τις πλέον πιο κωμικές σειρές διαχρονικά. Οι ιστoρίες της σειράς αvαφέρovται στις κωμικές περιπέτειες τωv σμηvιτώv τόσο μέσα στηv Αερoπoρία όσο και στηv πρoσωπική τoυς ζωή.
Οι χαρακτήρες, αλλά και οι καταστάσεις βασίζονταν σε πραγματικά πρόσωπα και περιστατικά, όπως τα είχε βιώσει στο γραφείο ενημέρωσης της Αεροπορίας, ο σεναριογράφος Δημήτρης Βενιζέλος. Ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος ήταν και ο σκηνοθέτης της σειράς, υποδυόταν τον Σμήναρχο Επαμεινώνδα Κάκαλο και προκαλούσε απίστευτα στιγμιότυπα γέλιου με τις αντιδράσεις και τις ατάκες του. Την ίδια στιγμή ο σμηνίτης «Χλαπάτσας» που υποδυόταν ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο οποίος συνυπέγραφε και το σενάριο, έχει γράψει ιστορία ως ένας από τους πιο «cult» ήρωες της ελληνικής τηλεόρασης.

Η καινοτομία της σειράς πήγαζε από το γεγονός ότι πολλές φορές έδειχνε ακόμη και το τηλεοπτικό συνεργείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον πρώτο χρόνο προβολής της, το 1993, αλλά και κατά τις μετέπειτα επαναλήψεις της, η σειρά σημείωνε πάντα πολύ υψηλές τηλεθεάσεις και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές.

«Της Ελλάδος τα παιδιά», έρχονται στην εκπομπή «Flashback» αυτή την Κυριακή 22 Μαΐου στις 20:00 σε ένα αφιέρωμα με αλησμόνητες στιγμές γέλιου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved