Σοφία Παυλίδου: «Το σενάριο, μου άρεσε και ξεκινήσαμε τα γυρίσματα»
Media

Σοφία Παυλίδου: «Το σενάριο, μου άρεσε και ξεκινήσαμε τα γυρίσματα»

Πριν από μερικά επεισόδια στη σειρά «Μάλιστα Σεφ», είδαμε τη γυναίκα του Φιλίππου, τη Χριστίνα, να «εισβάλει» στο εστιατόριο, προκαλώντας πανικό στον σεφ και το προσωπικό του εστιατορίου.

Πλέον είναι η απόλυτη κυρίαρχη του χώρου, καθώς το εστιατόριο περνά στην ιδιοκτησία της και η ίδια συνεχίζει να αναστατώνει τους πάντες με τις ιδέες της όπως το να εντάξει στο μενού το αγαπημένο της φαγητό, το σούσι. Τον ρόλο της ενσαρκώνει η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου, η οποία εμφανίζεται συνολικά σε τέσσερα επεισόδια και μιλάει για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσω της κωμικής σειράς του Mega.

«Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή, μου μίλησαν για τον ρόλο και μου ακούστηκε ενδιαφέρων. Τη σειρά δεν είχα καταφέρει να την παρακολουθήσω, αλλά είχα δει κάποιες σκηνές. Λατρεύω τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, με τον οποίον έχω ξανασυνεργαστεί, όπως και με τον σκηνοθέτη τον Σπύρο Ρασιδάκη. Μου έστειλαν, λοιπόν, το σενάριο, μου άρεσε και ξεκινήσαμε τα γυρίσματα» τονίζει η ίδια μιλώντας στο Mytv ενώ αποκαλύπτει ότι ο ρόλος της συνεχίζεται.

Ωστόσο, λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στο κανάλι, δεν γνωρίζει αν η σειρά πρόκειται να πάρει το «πράσινο φως» για δεύτερη σεζόν. «Αν όλα πάνε καλά, θα συνεχίσω, γιατί ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία και ο ρόλος μου αρέσει. Μακάρι για όλους μας να συνεχιστεί η σειρά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved