Αυτή είναι η νέα σειρά του Star
Media

Αυτή είναι η νέα σειρά του Star

Με τον προσωρινό τίτλο «Το νόημα της ζωής», η κυπριακή σειρά βρήκε τη θέση της για την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμα του Star Ελλάδας και του Μega Κύπρου.

Όταν πριν από δύο μήνες η κυπριακή εταιρεία παραγωγής της Κυπριακής σειράς «Το νόημα της ζωής» έκανε επαφές με ελληνικά κανάλια, έδειξαν ενδιαφέρον να την εντάξουν στο πρόγραμμα τους το Star, το Mega και ο Alpha. Έπειτα από αρκετές συζητήσεις, η συγκεκριμένη παραγωγή θα προβληθεί την επόμενη σεζόν στο Star Ελλάδας και στο Μega Κύπρου, όπως αποφασίστηκε πριν από λίγες μέρες.

Είναι ένα σίριαλ κοινωνικού περιεχομένου. Η ιστορία, σύμφωνα με το σενάριο, αναφέρεται στις ζωές τεσσάρων γυναικών οι οποίες μεγαλώνουν σε ορφανοτροφείο. Βλέπουμε, λοιπόν, τις ζωές τους που εμπλέκονται μεταξύ τους. Λαμπερά ονόματα από την Ελλάδα και γνωστοί Κύπριοι ηθοποιοί θα συμμετάσχουν στη σειρά. Η Κατερίνα Γερονικολού θα υποδυθεί τον κεντρικό ρόλο. Ο Γιάννης Αϊβάζης, τον οποίο έχουμε αρκετό καιρό να δούμε στην τηλεόραση, θα συμμετάσχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράλληλα, έχουν συμφωνήσει για να συμμετάσχουν ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Βασίλης Παλαιολόγος, που επίσης έχουμε καιρό να τον δούμε στην τηλεόραση, άλλα και η Μένια Μαθιουδάκη, την οποία πρωτογνωρίσαμε από τη σειρά του ΑΝΤ1, Μπρούσκο. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Βάσσος Βάσσου, που είναι επικεφαλής και στην παραγωγή. Μέσα στον Ιούλιο θα αρχίσουν και τα γυρίσματα για να είναι όλα έτοιμα όταν θα ξεκινήσει η νέα σεζόν και να υπάρχει στοκ επεισοδίων.
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved