Μπρούσκο: Σήφης και Αχιλλέας πιάνονται στα χέρια
Media

Μπρούσκο: Σήφης και Αχιλλέας πιάνονται στα χέρια

Η επιμονή του Σήφη να κατακτήσει την Άλκηστη προβληματίζει τον Παύλο και την Αναστασία, οι οποίοι φοβούνται τα προβλήματα που θα προκύψουν όταν ανακαλύψει την αλήθεια ο Αλκιβιάδης, αφού ο Σήφης επιμένει πολύ.

Παράλληλα, ο Αχιλλέας, για να μην ανησυχήσει τη Μελίνα, στήνει ολόκληρη ίντριγκα με τον Ματθαίο, προκειμένου να φύγει κρυφά για τα Χανιά, με σκοπό να φέρει πίσω τη Βασιλική, για την οποία πιστεύει ότι κινδυνεύει από τον Ροκάκη. Όταν, φτάνοντας στα Χανιά, συναντιέται με τον Σήφη, η κατάσταση φτάνει στα άκρα και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια δημοσίως, όταν ο Κύπριος αντικρίζει την Άλκηστη και της μιλά άσχημα, προκειμένου να μάθει τον λόγο για τον οποίο τηλεφώνησε στη Μελίνα.

Συγχρόνως η Κωνσταντίνα απαγορεύει σε όλους να παρευρεθούν στον γάμο του Μανωλιού, διαμηνύοντας τους ότι θα το θεωρήσει προδοσία εκ μέρους τους, και έτσι ο Μανωλιός βρίσκει παντού κλειστές πόρτες. Η Δάφνη, μετά από πολλές προσπάθειες και «παγίδες» που στήνει, καταφέρνει επιτέλους να γνωρίσει τον «μυστηριώδη ιππέα» που την έχει γοητεύσει και εντυπωσιάζεται οπό την προσωπικότητα του. Και η Αναστασία όμως, για μια ακόμα φορά, λυγίζει από τα βαθιά συναισθήματα που νιώθει και προτείνει στον Ματθαίο να είναι ξανά μαζί.
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved