Μπρούσκο: Η Βασιλική με την άρνηση της να πάει στην Κύπρο κινδυνεύει στα χέρια του Ροκάκη
Media

Μπρούσκο: Η Βασιλική με την άρνηση της να πάει στην Κύπρο κινδυνεύει στα χέρια του Ροκάκη

Ο Μανωλιός φέρνει την αναστάτωση στους πάντες, με το που τελειώνει ο γάμος του.

Η Δάφνη έχει καταγοητευτεί από τον Μύρο και όλο το μυστήριο γύρω από αυτόν που την ιντριγκάρει τόσο, που αποφασίζει να τον κατασκοπεύσει προκειμένου να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τον ίδιο και τη ζωή του. Η Μελίνα από την άλλη προσπαθεί να εξηγήσει τον λόγο της επίσκεψης του Αλκιβιάδη στο σπίτι της αλλά ο Αχιλλέας νευριάζει επειδή θεωρεί ότι για ακόμη μια φορά όλοι βρίσκουν δικαιολογίες για να καλύψουν τον Σήφη.

Στο μεταξύ, ο τελευταίος και η Άλκηστη όσο οι μέρες περνούν έρχονται πολύ κοντά. Αντίθετα, ο Χρήστος είναι τόσο απαυδισμένος με τα καμώματα της Αλίκης, που της ζητά να χωρίσουν. Την ίδια μέρα η Χρυσάνθη κρυφακούει το ύποπτο τηλεφώνημα του Πάτροκλου και ζητά τη βοήθεια του Διαμαντή αφού αντιλαμβάνεται ότι έχει μπλέξει άσχημα και φοβάται.

Του Μήνα από την άλλη μετά την πλάκα της Δάφνης του έχει μπει έντονα στο μυαλό φόβος της στειρότητας για αυτό επισκέπτεται ένα γιατρό για εξετάσεις. Παράλληλα η Βασιλική με την άρνηση της να πάει στην Κύπρο κινδυνεύει στα χέρια του Ροκάκη, που είναι αποφασισμένος να την κάνει δική του.
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved