«Χωρίς Εσένα»: Ο Γιάννης ερωτεύεται την Έλενα
Media

«Χωρίς Εσένα»: Ο Γιάννης ερωτεύεται την Έλενα

Η σειρά «Χωρίς Εσένα» στα επόμενα επεισόδια θα έχει πολλές εξελίξεις.

Η Νάντια αποκαλύπτει στην Μαρία, πως ο Γιάννης μένει στον Μιχάλη. Ο Στάθης μαθαίνει από την Αλεξάνδρα πως ο Γιώργος δεν μπορεί να κάνει παιδιά, άρα το παιδί που περιμένει η Εύα είναι δικό του. Αρχίζει να προβληματίζεται, αν έκανε καλά να παραιτηθεί από το δικαίωμά του να ζητήσει τεστ DNA. Ενώ η Εύα και ο Γιώργος ανυποψίαστοι, ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο. Η Χριστίνα γίνεται έξαλλη όταν ο Πάνος πιάνει κι αυτός δουλειά στο στούντιο, για να είναι κοντά της. Είναι πεισμένη πως το κάνει για να την ελέγχει και τσακώνονται ξανά. Ο Δημήτρης και η Μαρία σε άσχημη κατάσταση, αφού ο Γιάννης αρνείται να τους δει, μετά το συμβάν. Ο Παύλος διστάζει να πει στην Άννα για την πρόταση που του έκαναν να δουλέψει στο εξωτερικό, βλέποντάς την να ετοιμάζει το πάρτι του γάμου τους και να είναι τόσο ευτυχισμένη. Η Μαρία πάει και βρίσκει τον Γιάννη στο σπίτι του Μιχάλη και τον αναγκάζει με την επιμονή της να την ακούσει. Ωστόσο αυτή η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά. Ο Γιάννης ρίχνει όλο το φταίξιμο για ότι έγινε στο παρελθόν, μόνο στην ίδια και την διώχνει κακήν – κακώς, λέγοντάς της να μην τον ξαναενοχλήσει.

Η Άννα πιστεύει πως ο Παύλος δεν πρέπει να αρνηθεί την πρόταση για το εξωτερικό, γιατί θα χάσει μια σπουδαία ευκαιρία για την καριέρα του και δεν θέλει να είναι αυτή υπεύθυνη. Η Μαρία είναι στα πρόθυρα κατάθλιψης εξαιτίας της συμπεριφοράς του Γιάννη απέναντί της. Μία παρεξήγηση με την Χριστίνα γίνεται αφορμή να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο η Εύα από τον Γιώργο. Ο Στάθης αμφιταλαντεύεται για το αν πρέπει να πει στον Γιώργο την αλήθεια ή να παραιτηθεί από το παιδί. Η Αλεξάνδρα με τον Στάθη καλούν τον Δημήτρη και την Μαρία σε δείπνο για να προγραμματίσουν τον γάμο. Εκεί η Μαρία ανακαλύπτει ότι η Αλεξάνδρα είναι αυτή, που είπε την αλήθεια στον Γιάννη για το ποιος είναι ο αληθινός του πατέρας.

Ο Στάθης, σε μια προσπάθεια να δώσει λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, ανακοινώνει στον Γιώργο οτι παραιτείται από την πατρότητα του μωρού της Εύας. Η εξέλιξη αυτή, κάνει πατέρα και γιό να τα ξαναβρούν, και την Εύα να έχει μια νέα ευκαιρία να ξαναχτίσει την σχέση της με τον Γιώργο. Όμως η χαρά και των δυο τους, τελικά θα κρατήσει λίγο. Την ίδια στιγμή, η συνύπαρξη του Γιάννη με τον Μιχάλη, δίνει και σ’ αυτούς την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν την σχέση τους σαν πατέρας και γιός. Αλλά η τυχαία ανακάλυψη οτι η Νάντια ήξερε και αυτή για το ποιός είναι ο πραγματικός του πατέρας, κάνουν το Γιάννη να ξεσπάσει επάνω της όλο τον θυμό που συσσώρευε τόσον καιρό. Κι ενώ η Άννα ετοιμάζεται απαρηγόρητη να αποχαιρετήσει τον Παύλο που της υπόσχεται πως θα ξαναγυρίσει και θα παντρευτούν, μια νέα γνωριμία, έρχεται να εισβάλλει στη ζωή του Μιχάλη…

Ο Γιάννης θυμώνει με τη Νάντια που δεν του είπε την αλήθεια για τον πατέρα του και χωρίζουν. Την ίδια στιγμή η Εύα μαθαίνει ότι ο Γιώργος δε μπορεί να κάνει παιδιά ενώ η Αλεξάνδρα και ο Στάθης προσπαθούν να την πείσουν να μην πει στον Γιώργο την αλήθεια και να μεγαλώσει το παιδί της μαζί του. Ο Δημήτρης μαθαίνει από το Στάθη ότι ο Γιάννης μένει με το Μιχάλη ενώ η Έλενα ζητά από το Μιχάλη να της γνωρίσει το γιο του, πλησιάζοντας τον έτσι περισσότερο. Η Άννα παρακαλεί το Μιχάλη να βοηθήσει να τα ξαναβρούν ο Γιάννης με τη Νάντια αλλά ο Γιάννης δείχνει αποφασισμένος. Η Μαρία δε μπορεί να διαχειριστεί την απομάκρυνση του γιου της και ξεσπάει στο Δημήτρη και στη Λήδα. Η Εύα αποφασίζει να πει την αλήθεια για το παιδί στο Γιώργο, μη μπορώντας να κρατήσει ένα τέτοιο μυστικό. Ενώ ο Δημήτρης θέλοντας να ισορροπήσει την κατάσταση συναντά το Μιχάλη.

Ο Δημήτρης πιάνει τον Μιχάλη και τον παρακαλεί αν μεσολαβήσει στον Γιάννη, να δεχτεί να ακούσει την Μαρία. Του λέει πως φοβάται για την υγεία της, είναι σε άθλια κατάσταση. Ο Μιχάλης του λέει πως θα κάνει ότι μπορεί, αλλά δεν υπόσχεται τίποτα, αφού ο Γιάννης, δεν θέλει πια καμία σχέση με τη μάνα του. Η Εύα δεν μπορεί να χαρεί τίποτα, μετά την αποκάλυψη πως το παιδί είναι 90% του Στάθη. Ο Γιώργος χαρούμενος της λέει να ψάξουν για σπίτι, αυτή όμως δεν έχει όρεξη για τίποτα βάζοντας σε σκέψεις τον Γιώργο, που φοβάται πως έχει μετανιώσει που δέχτηκε να τον παντρευτεί. Η Άννα μπαίνει στη διαδικασία να ψάξει και για δεύτερη δουλειά, αφού τα οικονομικά της πάνε από το κακό στο χειρότερο, την ίδια στιγμή που ο σεφ της εκπομπής της Εύας τους παρατάει σύξυλους στη μέση της σεζόν για να πάει σε ανταγωνιστική εκπομπή με μεγαλύτερο μισθό. Ο Γιάννης γνωρίζει την Έλενα και γοητεύεται σε βαθμό έρωτα. Η φιλική της διάθεση τον μπερδεύει και πιστεύει πως της αρέσει κι αυτής. Η Νάντια το μαθαίνει από την Χριστίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved