«Δίδυμα φεγγάρια»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων
Media

«Δίδυμα φεγγάρια»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Τα «Δίδυμα φεγγάρια» στα νέα επεισόδια θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές με τις εξελίξεις.

Ο Στέργιος προβληματίζει πολύ τον Αντώνη με την πρότασή του και τον βάζει σε μεγάλο δίλημμα.. Στο μεταξύ, η Αγάπη καταφέρνει και πείθει τον πατέρα της ότι ξέρει το αντικείμενο και ο Παύλος την κάνει αντιπρόεδρο της εταιρίας του.. Ο Στέργιος τρώει δυο απανωτά χαστούκια, όταν η Αγάπη του ανακοινώνει ότι μετακομίζει στο σπίτι του πατέρα της, κι όταν μαθαίνει ότι του παίρνει την αντιπροεδρία στην εταιρία. Ο Δημήτρης “αδειάζει” για ακόμα μια φορά την Ελισάβετ και την αφήνει καταρρακωμένη.. Η Αγάπη δοκιμάζει την υπομονή του Φίλιππου, αλλά αυτή τη φορά το παρατραβάει και ο Φίλιππος ξεσπάει απρόβλεπτα! Ο Παύλος με την Αλίκη συναντιόνται εντελώς τυχαία στο μοναστήρι, μόνο που αυτή τη φορά, κανείς από τους δυο δεν μπορεί να κρυφτεί.

Ο Φίλιππος έχει έρθει στα όριά του με τις συνεχείς αναβολές της Αγάπης και της ανακοινώνει πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Συγχρόνως η Ελισάβετ βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την αδερφή της, αφού ο Δημήτρης την αντιμετωπίζει σκληρά και της θέτει τελεσίγραφα. Παράλληλα ο Παύλος υποδέχεται την Αγάπη στην εταιρεία σαν αντιπρόεδρο, γεγονός που τον γεμίζει χαρά. Φυσικά ο Στέργιος έχει εντελώς διαφορετική ψυχολογία και υφαίνει με τον Αντώνη έναν ιστό, από τον οποίο η Αγάπη να μη μπορεί να ξεφύγει. Ο Μπρούνο αρχίζει να δείχνει τη σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα του κι έρχεται με το Δημήτρη σε έντονη σύγκρουση. Συγχρόνως η Λίτσα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο που έχει συλλάβει κι εμφανίζεται στο σπίτι του Παύλου, τη ίδια στιγμή που η Αλίκη συναντά στο δρόμο την Αγάπη.

Είναι η δεύτερη φορά που η Αγάπη συναντάει τυχαία την Αλίκη αλλά δεν μπορεί να φανταστεί ότι αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα της… Η Αλίκη επισκέπτεται τον τάφο του Αντρέα μετά από τόσα χρόνια κι η ψυχή της ανακουφίζεται… Όταν θα το πει στην Ελισάβετ, θα συγκινηθεί και θα θελήσει κι αυτή να πάει στον τάφο του πατέρα της… Πόσο μεγάλη θα είναι η έκπληξή τους όταν θα ανακαλύψουν ότι ο τάφος είναι ένα τεράστιο και καλοστημένο ψέμα του Παύλου Ταξόπουλου; Την ίδια στιγμή, η παμπόνηρη Λίτσα καταφέρνει με δόλο να μπει στο σπίτι του Παύλου και να υφάνει από μέσα την πλεκτάνη της, ενώ ο Αντώνης είναι αποφασισμένος, προκειμένου να πάρει τα χρήματα απ’ τον Στέργιο, να χωρίσει με αισχρές συκοφαντίες για πάντα το Φίλιππο απ’ την Αγάπη.

Η Αλίκη μένει έκπληκτη όταν ανακαλύπτει ότι ο τάφος του Αντρέα δεν βρίσκεται εκεί που ήταν και αρχίζει να ζητά απαντήσεις.. Στο μεταξύ, η Εύα κάνει μια επίσκεψη “έκπληξη” στον Στέργιο και οι δυο τους ξαναέρχονται κοντά μετά από πολύ καιρό. Η Σίλα καταλαβαίνει ότι της λείπουν 500 ευρώ από την τσάντα, αλλά το μυαλό της δεν πάει στον Δημήτρη.. Ο Μπρούνο, κυριευμένος απ’ τη ζήλεια, δείχνει και μια άλλη πλευρά που δεν την είχαμε δει μέχρι τώρα.. Η Ελισάβετ εντελώς αυθόρμητα εμφανίζεται μπροστά στον Παύλο και την Αγάπη και τους αφήνει εμβρόντητους.. Ο Απόστολος αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Αλίκη, την αλήθεια για τον τάφο του Ανδρέα.

O Απόστολος εξομολογείται στην Αλίκη όλη την αλήθεια για το πού βρίσκεται ο τάφος του Αντρέα.. Στο μεταξύ, η Λίτσα, αποφασισμένη να δικτυωθεί παντού, πάει και συναντά τον Φίλιππο επειδή δήθεν έχει μια πρόταση για βιβλίο.. Παρόλα αυτά, την ώρα της παρουσίασης, τον αφήνει άφωνο με την καλπάζουσα φαντασία της.. Παράλληλα, ο μοναχός Αμβρόσιος δίνει άδεια στον Απόστολο και τον Παύλο, ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.. Ο Θόδωρος, τυφλωμένος από πάθος, πάει και βρίσκει τον Δημήτρη και του λέει ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις για την Λίτσα.. τα αίματα ανάβουν και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια. Άναυδη μένει η Αγάπη, όταν ο Παύλος της δίνει το ελεύθερο για να κάνει κάτι που το θέλει πάρα μα πάρα πολύ.. Στα χέρια του Φίλιππου πέφτει η φωτογραφία που τράβηξε ο Στέργιος με την Ελισάβετ και επειδή νομίζει πως αυτή είναι η Αγάπη, παθαίνει πανικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved