Η Ελένη Γερασιμίδου σε διπλό ταμπλό! Μετά τη «Μουρμούρα» πάει στους «Συμμαθητές»
Media

Η Ελένη Γερασιμίδου σε διπλό ταμπλό! Μετά τη «Μουρμούρα» πάει στους «Συμμαθητές»

Σε διπλό ταμπλό θα παίζει η Ελένη Γερασιμίδου. Μια μανούλα από το χωριό για... δυο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Ελένη Γερασιμίδου πρόκειται να εμφανιστεί στους «Συμμαθητές» του ΑΝΤΙ ως μητέρα του Γιώργου ενώ θα επανέλθει ως μαμά του Ηλία στο «Mην αρχίζεις τη μουρμούρα».

«Ως κυρία Τότα θα απασχολήσω τους τηλεθεατές των "Συμμαθητών" για τρία επεισόδια, ύστερα από πρόσκληση του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο, τον οποίο και ευχαριστώ πολύ γιατί πέρασα ευχάριστα στα γυρίσματα. Σύμφωνα με το σενάριο του Γιώργου Φειδά, η μητέρα του Γιώργου έρχεται να τον δει από το Κιλκίς, γιατί τον ακούει στεναχωρημένο στο τηλέφωνο. Εκείνος δεν της έχει πει ότι έχει μαλώσει με το αφεντικό του, τον Αριστείδη και έχει φύγει από την εταιρία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Γιώργος της έχει πει ένα ψεματάκι, ότι έχει παντρευτεί τη Μαριλένα. Και όλα αυτά για να αποφύγει τα προξενιά και τα παντρολογήματα που σχεδιάζει η Τότα με διάφορες υποψήφιες νύφες στο χωριό» λέει η ηθοποιός σε καθημερινή εφημερίδα.

Και συνεχίζει: «Για να μην "καρφωθεί", ο γιος της αναγκάζει τη Μαριλένα να υποδυθεί την υποτιθέμενη νύφη και μ' αυτόν τον τρόπο «τα βρίσκει» και με το αφεντικό του, ο οποίος πρέπει να... παίξει τον πεθερό του εξαιτίας της Τότας. Μπορεί η ηρωίδα μου να φανεί ως καταπιεστική μητέρα από την επαρχεία, αλλά πλέον νομίζω ότι ο μύθος αυτός έχει καταρριφθεί, καθώς οι περισσότερες Ελληνίδες μητέρες έτσι είναι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved