Νίκος Ανδρίτσος: «Οµολογώ ότι µε έχει κερδίσει το «X-Factor», που παρακολουθώ φανατικά»
Media

Νίκος Ανδρίτσος: «Οµολογώ ότι µε έχει κερδίσει το «X-Factor», που παρακολουθώ φανατικά»

Ποιος είπε ότι όσοι ασχολούνται με την ενημέρωση έχουν απέχθεια για την ψυχαγωγία; Ο Νίκος Ανδρίτσος πάντως, παραδέχεται ότι παρακολουθεί φανατικά το X Factor. Ο ίδιος μιλάει για τις δημόσιες τοποθετήσεις του μέσω των social media ενώ αποκαλύπτει και όλα όσα του έχει στερήσει η δουλειά του.

Εκτός από ενηµερωτικές εκποµπές και ειδήσεις, τι άλλο παρακολουθείτε στην TV;

Τα πάντα, αλλά τελευταία οµολογώ ότι µε έχει κερδίσει το «X-Factor», που παρακολουθώ φανατικά. Είναι µια εξαιρετικής ποιότητας παραγωγή µε απίστευτα ταλέντα που κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον. Με απλά λόγια: Ενα πολύ καλό τηλεοπτικό προϊόν.

Παρακολουθώ τους λογαριασµούς σας Twitter/Instagram @andritsos. Βλέπω ότι ασχολείστε αρκετά µε τα social media. Πιστεύετε ότι βοηθούν στη δουλειά σας;

Τα κοινωνικά δίκτυα και η δηµοσιογραφία των πολιτών είναι καθρέφτες της κοινωνίας µας. Βλέπεις τις διαφορετικές τάσεις, τις απόψεις, τις αντιδράσεις, αλλά και τις αγωνίες και τις προσδοκίες των πολιτών. Πιάνεις, µε λίγα λόγια, τον σφυγµό της κοινωνίας.

Tι σας έχει στερήσει η δηµοσιογραφία;

Θα ήθελα περισσότερο χρόνο για απλά, καθηµερινά πράγµατα που µε ευχαριστούν, αλλά καιπερισσότερα ταξίδια στον παράδεισο, το ησυχαστήριό µου, την αγαπηµένη µου Γραµµένη Οξιά, ένα µικρό χωριό στα 1.200 µ. υψόµετρο, αντίκρυ στα Βαρδούσια, στην ορεινή Ναυπακτία.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved