Μπρούσκο: Το ένοχο μυστικό της Μελίνας
Media

Μπρούσκο: Το ένοχο μυστικό της Μελίνας

Το ψέμα της Μελίνας τη φέρνει για ακόμα μια φορά αντιμέτωπη με τον Αχιλλέα, ενώ Χρυσάνθη και Διαμαντής ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τον Πάτροκλο.

H Μελίνα συνειδητοποιεί ότι ο εγωισμός του Αχιλλέα δεν πρόκειται να του επιτρέψει να υποχωρήσει και ότι ο γάμος τους βρίσκεται πλέον σε κίνδυνο και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η Αναστασία αρνείται να διαλύσει το συνεταιρισμό με τους Ματθαίους, γεγονός που θυμώνει πολύ τον Παύλο και τον Σήφη. Μια ξεχασμένη απόδειξη κοσμηματοπωλείου που βρίσκει τυχαία ο Αχιλλέας θα προκαλέσει τον πανικό στη Μελίνα, η οποία προσπαθεί να θολώσει τα νερά.

Πανικόβλητη η Μελίνα λέει στον Αχιλλέα πως πρόκειται για μια αγορά την οποία έκανε πριν από τρία χρόνια σε συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο, πιστεύοντας πως η ιστορία θα λήξει, όμως, η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Αχιλλέας είναι παιδικός φίλος με τον κοσμηματοπώλη... Η εμμονή του Ροκάκη για τη Βασιλική τον οδηγεί να την παρακολουθήσει άλλη μία φορά, μόνο που σε αυτή την περίπτωση στέκεται τυχερός, καθώς η Βασιλική πηγαίνει για τζόκινγκ μόνη στο δάσος.

Ο Σήφης είναι έξαλλος με την Αναστασία, η οποία δυσκολεύει κάθε επαφή του με την Άλκηστη. Ο φόβος μήπως αποκαλυφθεί το «μυστικό» της κάνει τη Μελίνα να φέρεται περίεργα, βάζοντας τον Αχιλλέα σε ανησυχία για την υγεία της. Ο Πάτροκλος τρομοκρατεί την Αλεξάνδρα, προκειμένου να μην πει πουθενά ότι τον είδε να βγαίνει από το ξενοδοχείο με τη Δήμητρα, ενώ ο Διαμαντής ρωτάει τον Τζιράκη αν αυτός δάνεισε τον Πάτροκλο. Οι Ματθαίοι ετοιμάζονται να κατέβουν στα Χανιά, προς μεγάλη χαρά της Μελίνας που κάνει τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Η τυχαία συνάντηση, όμως, με τον Στέφανο, τον κοσμηματοπώλη, φίλο του Αχιλλέα, θα τη φέρει σε αμηχανία, για λογούς" που μόνο η ίδια γνωρίζει...

Πηγή: Τηλεκοντρόλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved