Χωρίς Εσένα: Ο Γιάννης γνωρίζει την Έλενα και...
Media

Χωρίς Εσένα: Ο Γιάννης γνωρίζει την Έλενα και...

Σήμερα στη σειρά, ο Δημήτρης πιάνει τον Μιχάλη και τον παρακαλεί να μεσολαβήσει στον Γιάννη, να δεχτεί να ακούσει την Μαρία.

Του λέει πως φοβάται για την υγεία της, είναι σε άθλια κατάσταση. Ο Μιχάλης του λέει πως θα κάνει ότι μπορεί, αλλά δεν υπόσχεται τίποτα, αφού ο Γιάννης, δεν θέλει πια καμία σχέση με τη μάνα του. Η Εύα δεν μπορεί να χαρεί τίποτα, μετά την αποκάλυψη πως το παιδί είναι 90% του Στάθη. Ο Γιώργος χαρούμενος της λέει να ψάξουν για σπίτι, αυτή όμως δεν έχει όρεξη για τίποτα βάζοντας σε σκέψεις τον Γιώργο, που φοβάται πως έχει μετανιώσει που δέχτηκε να τον παντρευτεί. Η Άννα μπαίνει στη διαδικασία να ψάξει και για δεύτερη δουλειά, αφού τα οικονομικά της πάνε από το κακό στο χειρότερο, την ίδια στιγμή που ο σεφ της εκπομπής της Εύας τους παρατάει σύξυλους στη μέση της σεζόν για να πάει σε ανταγωνιστική εκπομπή με μεγαλύτερο μισθό.
Ο Γιάννης γνωρίζει την Έλενα και γοητεύεται σε βαθμό έρωτα. Η φιλική της διάθεση τον μπερδεύει και πιστεύει πως της αρέσει κι αυτής. Η Νάντια το μαθαίνει από την Χριστίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved