Αντώνης Κρόμπας: «Για έναν περίεργο λόγο ο ρόλος του Φρίντομ έχει μεγάλο γκελ στα παιδιά»
Media

Αντώνης Κρόμπας: «Για έναν περίεργο λόγο ο ρόλος του Φρίντομ έχει μεγάλο γκελ στα παιδιά»

Ο Φρίντομ, ο αιώνιος έφηβος στη σειρά «Οι Συμμαθητές» του ΑΝΤ1, που χαίρεται, παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια και πίνοντας μπίρες με τους κολλητούς του, δεν περιορίζεται στη μικρή οθόνη.

Ένα κομμάτι αυτής της ανεμελιάς, της παιδικότητας και της αντισυμβατικότητας του περνά ακέραιο από τον φανταστικό χαρακτήρα του δημοφιλούς σίριαλ στον αληθινό Αντώνη Κρόμπα. «Ο Φρίντομ έχει μία αφέλεια σε βαθμό κακουργήματος, λέει πράγματα που δεν πρέπει να πει και κάνει πράγματα που δεν πρέπει να κάνει», λέει ο Αντώνης για τον ρόλο του στο Πρώτο Θέμα.

Ωστόσο, παρά τα ελαττώματα και τα κουσούρια του, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ρόλους του κοινού. «Για έναν περίεργο λόγο ο ρόλος του Φρίντομ έχει μεγάλο γκελ στα παιδιά. Ίσως επειδή τους αρέσει η παιδικότητα του», σχολιάζει ο Αντώνης Κρόμπας.

Και εξηγεί ότι «δεύτερη κατηγορία στην οποία ο ρόλος έχει μεγάλη απήχηση είναι οι άντρες. Πολλές φορές με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε "άντε μ' αυτή τη Βάλια που σου ψήνει το ψάρι στα χείλη. Παράτα τη"».

Στην επιτυχημένη σειρά του, ΑΝΤ1, η σύντροφος του Φρίντομ, η Βάλια (Φαίδρα Δρούκα), έχει βάλει σκοπό να τον αλλάζει. Στην ερώτηση για το αν έχει υποστεί ο ίδιος παρόμοιο «bullying» στη ζωή του, ο Αντώνης λέει: «Νομίζω ότι οι γυναίκες προσπαθούν να αλλάζουν τους άνδρες στις σχέσεις. Ευτυχώς, όμως, με τη γυναίκα μου δεν έχω τέτοια θέματα. Ξέρει πολύ καλά πού έχει μπλέξει. Νομίζω πως με έχει αποδεχτεί η καημένη. Την αγαπώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved