Όλγα Λαφαζάνη: Η τηλεοπτική διαδρομή, οι προτάσεις που δεν έγιναν ποτέ και η παραίτηση
Media

Όλγα Λαφαζάνη: Η τηλεοπτική διαδρομή, οι προτάσεις που δεν έγιναν ποτέ και η παραίτηση

Η τηλεόραση και γενικότερα η δημοσιογραφία ήταν ανέκαθεν το μεγάλο όνειρο της Όλγας Λαφαζάνη.

«Θυμάμαι να λέω τα μαθήματα μου με μια βούρτσα ατό χέρι μπροστά στον καθρέφτη», εξομολογείται.

«Ήταν σαν να έκανα αναμετάδοση ειδήσεων. Αυτό ήταν το όνειρο μου», λέει αναπολώντας τα παιδικά της χρόνια, τα οποία πέρασε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. «Στον δεύτερο χρόνο τον πανεπιστημίου πήγα σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας. Προτού ολοκληρώσω τις σπουδές μου με προσέλαβαν στο Tv Magic. Είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό για τις ειδήσεις και τελικά βρέθηκα να παρουσιάζω την αθλητική εκπομπή μαζί με την Ισαβέλλα Κουτσή. Εκεί έμαθα και αθλητικά αν και θυμάμαι τους δημοσιογράφους να τους πέφτουν τα μαλλιά με αυτά που ρωτούσαμε μόλις ξεκινήσαμε.

Η εκπομπή κράτησε δύο χρόνια, είχε μεγάλη ανταπόκριση, αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, ενώ μας καλούσαν στα πιο δημοφιλή τοκ σόου, πηγαίναμε παντού, οπότε το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Και έτσι ξαφνικά αρχίσαμε να νομίζουμε πως ήμασταν έτοιμες κατευθείαν για το επόμενο βήμα. Με το ακαταλόγιστο της ηλικίας, την έλλειψη εμπειρίας δεν είχαμε καθόλου μυαλό στο κεφάλι μας, πιστέψαμε ότι οι προτάσεις θα έπεφταν βροχή. Εκείνο το καλοκαίρι θα το θυμάμαι για πάντα γιατί το τηλέφωνο μου δεν χτύπησε ποτέ. Προσγειώθηκα ανώμαλα στην πραγματικότητα, διότι είναι άλλο να σε καλούν σε εκπομπές ,και άλλο να σου κάνουν πρόταση για δουλειά».


Μετά την ψυχρολουσία, η Όλγα αποφάσισε να δώσει μάχη για να παραμείνει στον χώρο των ΜΜΕ. Από κοινού με την Ισαβέλλα Κουτσή κατέθεσαν πρόταση στο Alter για μια αθλητική εκπομπή. Τελικά, το κανάλι αντιπρότεινε στις δύο κοπέλες να παρουσιάσουν το πρωινό καλοκαιρινό μαγκαζίνο.


Στην επόμενη φάση στο Αlter, η Όλγα δοκιμάστηκε στα βαθιά νερά του ελευθέρου ρεπορτάζ για το δελτίο ειδήσεων, κάτι όμως που δεν της άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις: «Το ελεύθερο δεν μου ταίριαζε, το κλίμα ήταν πολύ ανταγωνιστικό, πιέστηκα και στεναχωριόμουν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τότε που είχα πάει να καλύψω ένα ποδοσφαιρικό ματς στις Φυλακές Κορυδαλλού. Οι κρατούμενοι έπαιζαν με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Είχα πάει ντυμένη κομψή και περιποιημένη, οπότε το τι άκουσαν τα αυτιά μου δεν λέγεται. Ακόμη προσπαθώ να το ξεχάσω. Αλλά στο δελτίο ειδήσεων ψήθηκα δημοσιογραφικά, εκείνη η χρονιά ήταν για εμένα ένα μεγάλο σχολείο. Δεν άντεξα όμως και παραιτήθηκα», εξομολογείται στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved