Γιάννης Αϊβάζης: «Χωρίζει» λόγω… Κύπρου
Media

Γιάννης Αϊβάζης: «Χωρίζει» λόγω… Κύπρου

Πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε διπλή πρεμιέρα αφού την ίδια μέρα που καλημέρισε τους τηλεθεατές μέσα από το «Πρωινούλι» στο Εψίλον συμφώνησε και με το Star.

Όχι, εκεί δεν θα έχει τον ρόλο του παρουσιαστή, αλλά θα τον απολαύσουμε ως ηθοποιό και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Το κανάλι θα «φιλοξενήσει» μια νέα σειρά που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ο τίτλος της, αλλά θα έχει... κυπριακό άρωμα! Αφού η κυπριακή εταιρεία παραγωγής έκανε συζητήσεις με δύο μεγάλα κανάλια στην Ελλάδα, τελικά συμφώνησε με το Star.

Η σειρά είναι δραματική, καθημερινή και αναφέρεται στις ζωές τεσσάρων γυναικών οι οποίες μεγαλώνουν σε ορφανο¬τροφείο. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Βάσος Βάσου, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο.

Ο ηθοποιός βέβαια για να ταξιδέψει στην Κύπρο θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εκπομπή, η οποία θα συνεχιστεί και τον Ιούλιο.

Αυτή την περίοδο ο ίδιος είναι σε μια πολύ δημιουργική φάση αφού από τη μία κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην τηλεόραση ως παρουσιαστής, ενώ από την άλλη επιστρέφει δυναμικά ως πρωταγωνιστής στη μικρή οθόνη με έναν ρόλο-κλειδί που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές.


Ο ηθοποιός τέλη Ιουλίου θα αποχωριστεί τις δύο γυναίκες του, τη σύζυγο του, Μαρία Κορινθίου και την κόρη του, Ισμήνη, αφού θα πρέπει να βρίσκεται συχνά στην Κύπρο για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Όμως και η αγαπημένη του τους καλοκαιρινούς μήνες έχει προγραμματίσει μια σειρά φωτογραφίσεων καθώς οι πετσέτες θαλάσσης που φέρουν την υπογραφή της, αλλά και τα αξεσουάρ θαλάσσης θα φιγουράρουν σε καλοκαιρινούς χώρους.
Πηγή: Freddo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved