Έφη Αλεβίζου: «∆εν θαυµάζω κάποιον συνάδελφό µου... ∆εν χειρουργούμε παιδάκια στην Αφρική»
Media

Έφη Αλεβίζου: «∆εν θαυµάζω κάποιον συνάδελφό µου... ∆εν χειρουργούμε παιδάκια στην Αφρική»

Για την καλή συνεργασίαα της με τον Αντώνη Σρόιτερ στον ενημερωτικό τομέα του Alpha αλλά και για την πιθανότητα να μεταπηδούσε η ίδια στην ψυχαγωγία, μιλάει η παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του καναλιού Έφη Αλεβίζου.

Θα µπορούσες να δεις τον εαυτό σου εκτός ενηµέρωσης;

Τώρα πια, όχι. Παλιότερα είχε περάσει από το µυαλό µου, αλλά πιστεύω έκανα τη σωστή επιλογή. Η ενασχόληση µε την ενηµέρωση είναι τρόπος ζωής πια. Το πρώτο πράγµα που θα κάνω µόλις ξυπνήσω είναι να ανοίξω τον υπολογιστή και να δω τι γίνεται στον κόσµο. Μετά φτιάχνω καφέ, δίνω ένα φιλί στον Γιούβε (ο σκύλος µας) και περιµένω την κόρη µου και τον µπαµπά της να ξυπνήσουν...

Πώς είναι η συνεργασία σου µε τον Αντώνη Σρόιτερ;

Είναι τόσο καλή όσο φαίνεται! ∆ηλαδή άψογη. Ο Αντώνης είναι πολύ σοβαρός επαγγελµατίας, ακόµα και στον τρόπο που µπορεί να πει κάτι ξεκαρδιστικό, λίγα λεπτά πριν πούµε µια διεθνή είδηση στον αέρα. Θα πετάξει την ατάκα και µετά, ατάραχος και σοβαρός, θα συνεχίσει την παρουσίαση σαν να µη συµβαίνει τίποτα!

Θα συµπαρουσίαζες δελτίο;

∆εν ξέρω, εξαρτάται. ∆εν πιστεύω πολύ στα δίδυµα στην παρουσίαση, αντιθέτως πιστεύω στην εναλλαγή προσώπων στο δελτίο. Στην παρουσία των ρεπόρτερ και στο στούντιο. Στη συµπαρουσίαση µαζί τους. Αυτό είναι κάτι που έχει πετύχει απόλυτα στο κεντρικό του δελτίο ο Αlpha.

Ποια παρουσιάστρια ειδήσεων θαυµάζεις;

∆εν θαυµάζω κάποιον συνάδελφό µου, καθώς δεν θεωρώ ότι κάνουµε µια δουλειά που αξίζει θαυµασµό. ∆εν είµαστε γιατροί που χειρουργούν παιδάκια στην Αφρική... Εκτιµώ πολλούς συναδέλφους. Θεωρώ ότι έχουν πετύχει στην καριέρα τους και το έκαναν µε αξιοπρέπεια και -το κυριότερο- χωρίς λαϊκισµό.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved