Το βέτο της Σάατ και η αποχώρηση
Media

Το βέτο της Σάατ και η αποχώρηση

Η σειρά Κιοσέμ η σουλτάνα δεν κατάφερε φέτος να φέρει την προσδοκώμενη τηλεθέαση, ωστόσο έχει ήδη πουληθεί σε πολλές χώρες, και έτσι κατάφερε να πάρει το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο ,όπως αναφέρει το Mytv, ο παραγωγός Τιμούρ Σαβτσί αποφάσισε να κάνει ενισχυτικές κινήσεις και να ενταχθούν νέα πρόσωπα, με στόχο να την ανανεώσει.

Ανάμεσα τους που φέρεται να τους έγινε πρόταση για συμμετοχή είναι και ο Ενγκίν Ακγιουρέκ, στον οποίο προτάθηκε ο ρόλος του Μουράτ του γιου της Κιοσέμ Σουλτάνας. Σύμφωνα, ωστόσο, με φήμες που κυκλοφόρησαν από το παρασκήνιο, η Μπερέν Σάατ αντέδρασε έντονα όταν το έμαθε, για τον λόγο ότι ο Ενγκίν Ακγιουρέκ ήταν ο αγαπημένος της στη σειρά Φάτμαγκιούλ και τώρα δεν θα είναι πιστευτό για τον κόσμο να υποδυθεί τον γιο της.

Μάλιστα, απείλησε ότι, σε περίπτωση που συμβεί αυτό, η ίδια επιθυμεί να αποχωρήσει. Ο παραγωγός Τιμούρ Σαβτσί είπε ότι θα σεβαστεί την απόφαση της και έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει την αντικαταστάτρια της, με πιθανότερη για τον ρόλο αυτό τη Νουργκιούλ Γεσιλτζάι. Βέβαια, οι φήμες αυτές ούτε έχουν επιβεβαιωθεί ούτε φυσικά έχουν διαψευστεί από την εταιρεία παραγωγής μέχρι στιγμής και κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια τι μέλλει γενέσθαι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved