Μπρούσκο: Η Μελίνα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της
Media

Μπρούσκο: Η Μελίνα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της

Βλέποντας ότι ο εγωισμός δεν αφήνει τον Αχιλλέα να υποχωρήσει στο θέμα με τη συνεργασία με τους Γιαννακάκηδες και τους Ιταλούς και ότι ο γάμος τους κινδυνεύει, η Μελίνα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα και ο Νεκτάριος, αγνοώντας ότι η Μαρίνα έχει μαθει για την ύπαρξη άλλης γυναίκας στη ζωή του πατέρα της, ψάχνουν την κόρη τους και αναρωτιούνται γιατί το έσκασε από το σπίτι. Στο μεταξύ, η νέα εμμονή της Αλίκης με την τοξοβολία έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άτυχου περαστικού από το σημείο που εκπαιδευόταν.

Στα Χανιά, από την άλλη, η Κωνσταντίνο αντιμετωπίζει τον άμεσο κίνδυνο να χάσει το καφενείο της, μιας και δεν μπορεί να καταβάλει το χρέος στη τράπεζα. Η Δάφνη, σε αντίθετη ψυχολογία, ευελπιστεί να εξιχνιάσει το μυστήριο που περιβάλλει τον Μύρο ψάχνοντας τον αστρολογικό χάρτη του. Από την άλλη, ο Μάρκος σοκάρεται όταν ακούει ότι η πολυτελής έπαυλη ανήκει στον νεαρό ιππέα.

Η Χρυσάνθη, συγχρόνως, κατηγορεί τον Διαμαντή ότι δάνεισε με τόκο τον Πάτροκλο και η αλήθεια για το πού βρήκε ο γιος τους τα χρήματα για να αγοράσει το σπίτι και τα αμπέλια αποκαλύπτεται. Την ίδια ώρα, η Αναστασία αρνείται να διαλύσει τον συνεταιρισμό με τους Ματθαίους προκαλώντας τον θυμό τόσο του Παύλου όσο και του Σήφη, ενώ μια ξεχασμένη απόδειξη κοσμηματοπωλείου που βρίσκει τυχαία ο Αχιλλέας προκαλεί πανικό στη Μελίνα, καθώς κρύβει ένα μυστικό.


Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved