Μπρούσκο: Ανησυχία για την υγεία της Μελίνας
Media

Μπρούσκο: Ανησυχία για την υγεία της Μελίνας

Ο φόβος μην αποκαλυφθεί το μυστικό της κάνει τη Μελίνα να φέρεται περίεργα προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στον Αχιλλέα για την υγεία της.

Ο Πάτροκλος, παράλληλα, τρομοκρατεί την Αλεξάνδρα, προκειμένου να μην πει πουθενά ότι τον είδε να βγαίνει από το ξενοδοχείο με τη Δήμητρα. Στο μεταξύ, στα Χανιά, η Χρυσάνθη, ανησυχώντας για τον γιο της, ζητά τη βοήθεια του Παύλου και του Μάρκου, έχοντας σκοπό να μάθει ποιοι είναι σι τοκογλύφοι στην περιοχή, ενώ παράλληλα ο Διαμαντής ρωτάει ευθέως τον Τζιράκη αν αυτός δάνεισε τον Πάτροκλο.

Η Δάφνη βάζει την Κωνσταντίνα να «ψαρέψει» τον Μάρκο σχετικά με τη νέα του σχέση, για να μάθουν ποια είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του. Παρά εμπόδια γύρω του, ο Σήφης δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί να πολιορκεί την Άλκηστη με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί.

Οι δε Ματθαίοι ετοιμάζονται να μεταβούν στα Χανιά, ενόψει των συζητήσεων μιας πιθανής συνεργασίας τους με τους Ιταλούς, προς μεγάλη χαρά της Μελίνας, που κάνει τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για την παραμονή της στην Κρήτη.

Η τυχαία συνάντηση, ωστόσο, με τον Στέφανο, τον κοσμηματοπώλη, φίλο του Αχιλλέα, τη φέρνει σε τρομερή αμηχανία, για λόγους που μόνο η ίδια γνωρίζει.
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved