Αντώνης Σρόιτερ: «Σημασία έχει να σου αρέσει αυτό που κάνεις»
Media

Αντώνης Σρόιτερ: «Σημασία έχει να σου αρέσει αυτό που κάνεις»

Έχει πετύχει τους στόχους που πιθανότατα είχε στο μυαλό του και τώρα είναι στη φάση του να διατηρεί απλώς όσα πέτυχε ο Αντώνης Σρόιτερ;

«Δεν είχα φτιάξει ένα χρονοδιάγραμμα στη ζωή μου για το τι ήθελα να πετύχω στη δημοσιογραφία και τι δεν θέλω. Τα πράγματα στην πορεία και την καριέρα κάποιου εξελίσσονται πολλές φορές, χωρίς να φανταστεί αν θα πάνε προς το καλύτερο ή το χειρότερο, οπότε δεν ξέρω και τι επιφυλάσσει το μέλλον. Αν πει κανείς ότι πρόκειται για μια καλή δουλειά -γιατί το επιστέγασμα της δημοσιογραφίας δεν είναι να λες ένα κεντρικό δελτίο, ειδήσεων-, βεβαίως και θα ήθελα να συνεχίσω όσο καιρό αντέχω εγώ και όσο καιρό αντέχει ο τηλεθεατής.

Από εκεί και πέρα, είμαι πολύ ευχαριστημένος κι όταν γράφω στην εφημερίδα. Σημασία έχει να σου αρέσει αυτό που κάνεις. Το σίγουρο είναι ότι το κεντρικό δελτίο δεν είναι το μοναδικό πράγμα που μου αρέσει. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα, όπως η εκπομπή που κάνω, ή άλλες εκπομπές που έχω στο μυαλό μου, οι εφημερίδες ή το διαδίκτυο, το οποίο είναι μια τεράστια νέα ευκαιρία και δυνατότητα για όλους. Καλά να είμαστε και βλέπουμε», λέει ο ίδιος στο περιοδικό 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved