Λάμπης Ταγματάτρχης: «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Για όλους μας»
Media

Λάμπης Ταγματάτρχης: «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Για όλους μας»

Για το δελτίο, την αλλαγή ώρας και την επιλογή του Πάνου Χαρίτου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Λάμπης Ταγματάρχης.

Σκοπεύετε, όπως ακούγεται, να μετακινήσετε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 8.00;
«Πράγματι αυτή η συζήτηση γίνεται. Θα το δούμε. Δεν έχουμε απορρίψει τη σκέψη αυτή. Θα δούμε πώς θα κινηθούν και τα άλλα κανάλια και θα το σταθμίσουμε»


Υπάρχει κριτική για τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου, τον Πάνο Χαρίτο, ότι δεν ήταν η πλέον ιδανική επιλογή, με την έννοια πως ήταν ένας μάχιμος δημοσιογράφος του ρεπορτάζ, ο οποίος ωστόσο δεν ταίριαξε σε αυτή τη θέση...


«Τον εκτιμώ βαθύτατα τον Πάνο. Εβγαλε ασπροπρόσωπη την επιλογή του με την έννοια ότι διαχειρίστηκε επιτυχώς πολύ δύσκολα θέματα. Οπως τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών, τα debates και τις βραδιές μετάδοσης των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος, των εκλογών, καθώς και τις εξωτερικές μεταδόσεις από την Ειδομένη, τη Μυτιλήνη κ.λπ. Τα έκανε με αξιοπρέπεια, εντιμότητα, με δημοσιογραφικό ήθος υψηλού επιπέδου. Ολα αυτά του τα αναγνωρίζω και του δίνω συγχαρητήρια. Επίσης δεν χαρίστηκε σε κανέναν. Προφανώς βέβαια υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Για όλους μας!», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved