Βαλέρια Κουρούπη: «Θυμάμαι να μου λένε “ Περάστε μπροστά γιατί θα μας τα κάνετε λαμπόγυαλο”»
Media

Βαλέρια Κουρούπη: «Θυμάμαι να μου λένε “ Περάστε μπροστά γιατί θα μας τα κάνετε λαμπόγυαλο”»

Είναι ικανοποιημένη από την πορεία της στο χώρο της υποκριτικής η Βαλέρια Κουρούπη;

«Η πρώτη μου συμμετοχή στο σίριαλ «Εκτέλεση» με τον Κώστα Κουτσομύτη δεν ήταν επιλογή μου. Ηταν ο πρώτος χρόνος στη Δραματική Σχολή και δεν ήξερα τι είναι η κάμερα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Νιώθω σαν να μην το έχω κάνει. Μετά απέφευγα την τηλεόραση γιατί οι ηθοποιοί παθαίνουμε «κουλτούρα» μετά τη σχολή.

Νομίζουμε ότι είμαστε κάτι πολύ σημαντικό και θα μας αμαυρώσει η τηλεόραση. Οταν παίζεις όλους τους μεγάλους συγγραφείς, νομίζεις ότι θα συνεχίσεις έτσι σε όλη σου τη ζωή. Μετά με έπαιρναν τηλέφωνο για να συμμετάσχω σε σίριαλ και ήμουν αρνητική. Οταν με πήρε ο Γιάννης Μπέζος για το «Εκείνες κι Εγώ», δεν ήθελα. Ωστόσο, τον εμπιστευόμουν.

Με πήγε λοιπόν στην Ελβίρα Ράλλη, η οποία είπε μπροστά μου: «Αυτό το ντροπαλό κοριτσάκι θα κάνει τη Λίλη; Θα μας κρεμάσουν κουδούνια!
Χρειαζόμαστε τσαμπουκά για τον ρόλο, μια γυναίκα δυναμική». Αρχικά ήταν για λίγα επεισόδια. Και έτσι ξεκίνησα. Η συμβουλή του θείου μου ήταν η εξής: «Δεν με νοιάζει να λες τέλεια τα λόγια, θέλω μια πρόταση για τον ρόλο. Κάθε βράδυ σε βλέπει το κοινό που δεν θα σε δει στο θέατρο, ούτε ολόκληρο τον χρόνο». Με τρόμαξε, με έβαλε και σκέφτηκα. Την επόμενη μέρα πήγα με πρόταση. Έτσι βάλανε περισσότερα επεισόδια και έπαιξα για δύο χρόνια. Όλοι, μέχρι και σήμερα, νομίζουν ότι είμαι τσαμπουκάς. Θυμάμαι να πηγαίνω στην τράπεζα και να μου λένε: «Περάστε μπροστά γιατί θα μας τα κάνετε λαμπόγυαλο αν περιμένετε». Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές. Έπειτα, για πολλά χρόνια, συμμετείχα σε σίριαλ, με τελευταίο τη «Λόλα» το 2008. Και μετά ήρθε η κρίση», αποκαλύπτει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved