Μαρί Μαμγιόγλου: «Με χαρά θα έκανα εκπομπή στην Ελλάδα»
Media

Μαρί Μαμγιόγλου: «Με χαρά θα έκανα εκπομπή στην Ελλάδα»

Η Μαρί Μαμγιόγλου είναι καταξιωμένη παρουσιάστρια της Γαλλίας και εξομολογήθηκε αν θα ήθελε να παρουσιάσει και στην Ελλάδα κάποια εκπομπή.

Ποια ήταν η πιο όμορφη και ποια αντίστοιχα η πιο δύσκολη στιγμή που έχεις βιώσει στη Γαλλία Μαρία;

Η μοναξιά που βίωσα κατά τα πρώτα χρόνια έχοντας την οικογένειά μου μακριά ήταν ό,τι πιο δύσκολο και οδυνηρό. Η πιο όμορφη σίγουρα ήταν η πρώτη μου ημέρα στο πρόγραμμα «Telematin». Όταν μου είπαν «θα δουλέψουμε μαζί», αισθάνθηκα ότι πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο όνειρό μου. Πέντε χρόνια μετά είμαι ακόμη εκεί.

Παρουσιάζεις την πρώτη σε τηλεθέαση ενημερωτική πρωινή εκπομπή.

Χαίρομαι γιατί το κοινό έχει αγαπήσει πολύ το πρόγραμμα. Η εκπομπή έχει ημερησίως 7 εκατομμύρια τηλεθεατές. Παρουσιάζεται επί 30 χρόνια στη Γαλλία. Παρουσιάζω καθημερινά όλη την επικαιρότητα του εξωτερικού. Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έχουν κάνει στη δουλειά. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και χαίρομαι γιατί κάνω ακριβώς ό,τι ονειρεύτηκα.

Είσαι πολύ αναγνωρίσιμη στο γαλλικό κοινό. Αισθάνεσαι σταρ;

Όχι. Όταν έχεις δουλέψει και αγωνιστεί ουσιαστικά επί χρόνια έχεις άλλη οπτική στον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα. Πάλεψα για να κατακτήσω καθετί.

Έχετε επαφή με τον Νίκο Αλιάγα;

Έχουμε συναντηθεί τρεις-τέσσερις φορές. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Κάνει πολλά πράγματα για την Ελλάδα.

Θα ήθελες να κάνεις τηλεόραση στην Ελλάδα;

Ναι. Με χαρά. Το καλοκαίρι θα κάνουμε ένα project με την Ντίνα για τη γαλλική τηλεόραση. Θα κάνουμε μια σειρά εκπομπών από τα ελληνικά νησιά, απ’ όπου και θα προωθήσουμε την κουλτούρα και τον πολιτισμό τους, αλλά φυσικά και θα τους ταξιδέψουμε, μεταφέροντας την ελληνική γαστριμαργία και συστήνοντας τα προϊόντα που παράγουμε. Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε τη χαρούμενη όψη της Ελλάδας.

Πηγή: Πρώτο θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved