Τι κρύβει το φινάλε για τους ήρωες του Μπρούσκο;
Media

Τι κρύβει το φινάλε για τους ήρωες του Μπρούσκο;

Το Μπρούσκο φτάνει στο τέλος του για τη φετινή σεζόν και το φινάλε του μας αφήνει μια μικρή γεύση για το τι θα δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο Σήφης φλερτάρει όλο και πιο πολύ την Άλκηστη και της δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Παράλληλα, την προκαλεί έντονα, προκειμένου να τη φέρει στο σημείο να ανταποκριθεί και να βάλει στην άκρη τους ενδοιασμούς και τις φοβίες της. με αποτέλεσμα να τη φέρει σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον Αλκιβιάδη. Η κοπέλα αποφασίζει να πάει στον Σήφη με σκοπό να ξεκαθαρίσει μαζί του, ένα περίεργο ατύχημα όμως, που προκαλεί η Γεσθημανή, θ' ανατρέψει την κατάσταση. Η πρόσκληση σε δείπνο του Αλκιβιάδη προς τη Μελίνα και τον Αχιλλέα αναστατώνει τον Σήφη που δεν ξέρει τι κρύβεται πίσω απ' αυτή την κίνηση. Ο Σήφης, σε έξαλλη κατάσταση, απαιτεί από τη Μελίνα να συναντηθούν κρυφά από τον Αχιλλέα στο σπίτι του, προκειμένου να του εξηγήσει το λόγο που κάνουν παρέα με την Άλκηστη και τον Αλκιβιάδη, ο Αχιλλέας όμως πηγαίνει από το σπίτι του απροειδοποίητα.


Ο Ροκάκης βρίσκεται σε άθλια κατάσταση μετά τον πυροβολισμό και, πληγωμένος . Όπως είναι, αποφασίζει να διαρρήξει το καφενείο της Κωνσταντίνος, αφήνει όμως ίχνη και αίματα παντού... Ο Ματθαίος με τον Παύλο, για μια ακόμα φορά, πιάνονται στα χέρια μέσα στο λιμάνι των Χανίων κι ο Αχιλλέας αποφασίζει να ανακατευτεί κι αυτός στη διαμάχη τους, γεγονός που στενοχωρεί πολύ την Αναστασία. Σειρά έχει ο Αχιλλέας που επιτίθεται και αυτός στον. Παύλο με αφορμή το περιστατικό που είχε προηγηθεί με τον Ματθαίο. Ο Παύλος, αγανακτισμένος με τη συμπεριφορά των Ματθαίων και κυρίως του Αχιλλέα, στέλνει προειδοποιητικό- απειλητικό μήνυμα στη Μελίνα να τον κρατήσει μακριά του.


Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο Ματθαίος φαίνεται να έχει μαλακώσει απέναντι στην Αναστασία, αλλά και εκείνη δείχνει να προσπαθεί να αποδεχτεί την ύπαρξη του μικρού Δημήτρη. Έτσι, αποφασίζουν να περάσουν χρόνο μαζί. Κι ενώ οι επαγγελματικές συσκέψεις Ματθαίων και Γιαννακάκηδων συνεχίζονται στα Χανιά, ο Ματθαίος δείχνει να το έχει παρακάνει με τις ποσότητες φαγητών που τρώει προκαλώντας γέλιο, αλλά και ανησυχία στ' αδέρφια του. Εν τω μεταξύ, ο Ματθαίος αρχίζει να αναπολεί ακόμα πιο πολύ το παρελθόν του με την Αναστασία και της εξομολογείται πως ακόμα την αγαπάει και ότι δεν την έχει ξεπεράσει. Παράλληλα, όλοι ανησυχούν για την υγεία του, αφού πιστεύουν ότι ο λόγος που το έχει ρίξει στο φαγητό είναι η κατάθλιψη.


Η Δάφνη παρακαλάει τον Διαμαντή να μεσολαβήσει με τις γνωριμίες του, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει η ίδια στο έθιμο του Κλήδονα με το αμίλητο νερό, το οποίο είναι η καινούργια εμμονή της. Παράλληλα, υποχρεώνει τους πάντες να την αποκαλούν «Μαρία», μιας και το έθιμο του Κλήδονα απαιτεί να μεταφέρουν το αμίλητο νερό δύο Μαρίες. Στο μεταξύ, ανακαλύπτει ή νομίζει το μυστικό του Μύρου. Ο Μάρκος αποφασίζει να κάνει μια προσπάθεια και να τα ξαναβρεί με τη Δάφνη, εκείνη όμως για ακόμα μια φορά τον βγάζει από τα ρούχα του με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της.


Η Χρυσάνθη πανικοβλημένη από το σκηνικό με τους μπράβους του Τζιράκη, που απειλούν τον Πάτροκλο, αποφασίζει να πάει και να τον συναντήσει, έτσι ώστε να μάθει σε τι ακριβώς έχει μπλέξει. Ο Τζιράκης όμως ενημερώνει το μυστηριώδη άντρα, με συνέπεια ο Πάτροκλος να κινδυνεύει ακόμα πιο πολύ. Η Χρυσάνθη, μπροστά στο φόβο να χτυπήσουν οι τοκογλύφοι τον Πάτροκλο κι αγνοώντας τα σκοτεινά τους σχέδια, του δίνει να πληρώσει το ποσό που τους οφείλει. Ο Διαμαντής μαθαίνει ότι ο Πάτροκλος έχει αγοράσει κι άλλα αμπέλια και μαζί με τη Χρυσάνθη ανησυχούν πολύ για το ποιος κρύβεται πίσω απ' όλα αυτά. Παράλληλα, βλέπουμε ότι ο μυστηριώδης άντρας που καλύπτεται πίσω από τον Τζιράκη, έχει βάλει στο στόχαστρο την περιουσία της Χρυσάνθης.
Τέλος, η Βασιλική εξακολουθεί να έχει βάλει χρονοδιάγραμμα για το πότε θέλει να μείνει έγκυος, ενώ ο Μηνάς προσπαθεί να βρει με ποιο τρόπο θα το αναβάλει, Η Κωνσταντίνα και η Δάφνη αποφασίζουν από κοινού να- βοηθήσουν τον Μηνά, κάνοντας τη Βασιλική να τρενάρει την ιδέα της εγκυμοσύνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved