Βασιλική Τρουφάκου: Όλα όσα αποκάλυψε για τις εξελίξεις στο Daddy Cool
Media

Βασιλική Τρουφάκου: Όλα όσα αποκάλυψε για τις εξελίξεις στο Daddy Cool

Η Βασιλική Τρουφάκου πρωταγωνιστεί στο Daddy Cool και αποκάλυψε τι πρόκειται να δούμε.

Η Στέλλα επέστρεψε και θα συμβούν πολλά... Είναι η στιγμή για να γνωρίσουμε καλύτερα τους ήρωες. Έτσι, θα μάθουμε και κάποια πράγματα για τη Στέλλα, όπως το ότι έχει μια δίδυμη αδελφή, τη Νεφέλη, και θα δείτε και μένα σε ένα άλλο ρόλο. Είναι λίγο φετίχ για έναν ηθοποιό να παίξει διπλό ρόλο. Πώς είναι π Νεφέλη; Το αντίθετο από τη Στέλλα. Είναι ένα κορίτσι πολύ πιο απόμακρο, που έρχεται από την Αγγλία και ζει με άλλη άνεση από την αδερφή της. Είναι το γιν και το γιανγκ αυτά τα δύο κορίτσια» είπε στο 7μέρεςtv

Η Στέλλα, πάντως, βρήκε μια οικογένεια στο «Mama’s».
«Έχει συγκινηθεί από αυτό που συμβαίνει στο μαγαζί κι έχει μπει για να ζήσει το παραμύθι της , να ζήσει απλά, με αγάπη, με πράγματα που της έχουν λείψει. Έχει βρει μια φωλίά όπου όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί και εμπιστεύεται το συναίσθημά της.

Έχει κόντρες με την Αγγέλα;
«Η Νεφέλη είναι πιο χειραφετημένη. Παίρνει από τη ζωή αυτό που θέλει και θα δούμε τους δυο τους να μπλέκουν»

Και κάποια στιγμή, προκύπτει ένας ωραίος γείτονας, ο Στέφανος, ο οποίος είναι βιβλιοπώλης.
«Ο Στέφανος μπαίνει στο τέλος της φετινής σεζόν. Η Στέλλα έχει αδυναμία στον Μάξιμο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και το πώς θα εξελιχθεί αυτή η γνωριμία θα το δούμε τον Οκτώβριο. Ο Ορέστης είναι φίλος από τα παλιά, συμμαθητής στο Εθνικό από πιο μεγάλο έτος, και έχουμε ήδη ξεκινήσει γυρίσματα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved