Αλ Τσανίρι με τρελές εκπλήξεις! Ο πρωτάρης Λάκης, η Ελένη και το κατεψυγμένο σπέρμα του Βουτσά
Media

Αλ Τσανίρι με τρελές εκπλήξεις! Ο πρωτάρης Λάκης, η Ελένη και το κατεψυγμένο σπέρμα του Βουτσά

Με ένα «Τσαντίρι» γεμάτο εκπλήξεις και πολύ γέλιο πρόκειται να ρίξει αυλαία απόψε το βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αυτή την ώρα ο παρουσιαστής και ηθοποιός ετοιμάζει με πολύ επιμέλεια τα κείμενα του καθώς θέλει το αποτέλεσμα να είναι τέλειο.

Όπως μαθαίνουμε το αποψινό «Τσαντίρι» θα είναι πολύ διαφορετικό με τον Λάκη να εισβάλλει στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη. Μαζί με όλη την ομάδα και την παρουσιάστρια φυσικά θα μιλήσουν περί σεξ ενώ θα ζητήσει από την Ελένη, σαν πρωτάρης να μάθει πώς κάνει αυτές τις τόσο χαλαρές συνεντεύξεις. Η τηλεοπτική και γεμάτο γέλιο συνύπαρξη Λαζόπουλου- Μενεγάκη και την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής "Ελένη" γυρίστηκε εχθές στο πλατό της παρουσιάστριας. Το συγκεκριμένο γύρισμα θα το δούμε φυσικά σε βίντεο στο αποψινό Τσαντίρι.

Το δεύτερο μέρος έχει γυριστεί στο σπίτι ενός απλού ανθρώπου, που κατά το παρελθόν τον έχει συναντήσει στις λαϊκές αγορές. Εκεί να σχολιάσουν την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα της Ελλάδας. Ένας διάλογος απολαυστικός με πολύ γέλιο.

Στο πλατό θα δούμε τον Κώστα Βουτσά, με τον οποίο φυσικά θα μιλήσει για το μωρό που έρχεται αλλά και για το κατεψυγμένο σπέρμα που έχει κρατήσει.

Τέλος, στη σκηνή θα εμφανιστεί και ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον «επενδύτη 2016», τον άνθρωπο δηλαδή που θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα του 2016.

Όλα τα υπόλοιπα επί της οθόνης απόψε το βράδυ στην τηλεόραση του Alpha στις 9 το βράδυ για ένα τελευταίο και πολλά υποσχόμενο Τσαντίρι. Τελευταίο για φέτος...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved