Ναταλία Γερμανού: «Ένιωθα αφόρητη ψυχολογική κούραση. Εγκατέλειψα τα πάντα»
Media

Ναταλία Γερμανού: «Ένιωθα αφόρητη ψυχολογική κούραση. Εγκατέλειψα τα πάντα»

Για την περίοδο που ένιωθε αφόρητη ψυχολογική κούραση και είχε «παραιτηθεί» από την εκπομπή της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ναταλία Γερμανού

Παρατηρώντας το «Νamaste», διαπίστωσα κάποια στιγμή πως είχες εγκαταλείψει τη μάχη και είχες τραπεί τηλεοπτικά σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Ήταν έτσι τα πράγματα;


«Ναι, υπήρξε αυτή η στιγμή. Κάπου εκεί πριν από το Πάσχα, νιώθοντας αφόρητη ψυχική κούραση, εγκατέλειψα τα πάντα. Ένιωθα σαν να κάνω όλη αυτή την προσπάθεια τουλάχιστον για μία αιωνιότητα και μία μέρα. Και αυτό στο εξομολογούμαι με πολλή ντροπή.
Γιατί αυτή η παράδοση άνευ όρων, αυτή η ηττοπάθεια, ήταν ανεπίτρεπτη. Είναι απαράδεκτο να σε παρακολουθούν οι τηλεθεατές και να βλέπουν αυτή την παραίτηση στη μούρη σου»

Και τι έγινε στη συνέχεια και όλα άλλαξαν; Μάλιστα δεν άλλαξε μόνο η διάθεσή σου, αλλά άρχισε η εκπομπή να σημειώνει μια ανοδική πορεία στην τηλεθέαση.


«Μπήκα ένα μεσημέρι στο πλατό, είδα αυτά τα παιδιά που όλο τον χειμώνα έκαναν τα πάντα για να μου φτιάξουν τη διάθεση, για να με κάνουν να χαμογελώ, για να με εμψυχώνουν και να με στηρίζουν και είπα μέσα μου: «Τι κάνεις, ρε Ναταλία; Τι σου συμβαίνει; Σύνελθε» και έτσι μπήκα και πάλι στην πρίζα. Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας»

Μήπως όλη αυτή τη συναισθηματική πίεση φέτος την ένιωσες τόσο έντονα γιατί βρέθηκες απέναντι από την Ελένη (Μενεγάκη); «Δεν νομίζω, γιατί ποτέ δεν το είδα έτσι... Δεν ξεκίνησα αυτήν τη χρονιά θεωρώντας πως είμαι απέναντι από την Ελένη, αλλά δίπλα από την Ελένη. Αλλά, από την άλλη μεριά, έχεις και όλους αυτούς του καλοθελητές σε sites και blogs που σε πατούν κάτω σαν κατσαρίδα και σε λιώνουν με το τακούνι τους. Οπότε τι να κάνω κι εγώ, ένα στομάχι έχω, πόσο να αντέξω», εξομολογείται στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved