Ο Χρήστος Φερεντίνος έρχεται με το «Pekin Express»
Media

Ο Χρήστος Φερεντίνος έρχεται με το «Pekin Express»

«Pekin Express» είναι ο τίτλος του ολοκαίνουργιου reality-show που εξασφάλισε ο Alpha εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με σκοπό να μας βάλουν όλους στο παιχνίδι!

Τι ακριβώς, όμως, είναι το «Pekin Express»; Πρόκειται για ένα φιλόδοξο κόνσεπτ, το οποίο έχει γνωρίσει μεγάλες... πιένες σε όσες χώρες έχει προβληθεί και συνδυάζει στοιχεία ταξιδιωτικής εκπομπής, reality και τηλεπαιχνιδιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tv Έθνους στο παιχνίδι συμμετέχουν πέντε ομάδες και η καθεμία αποτελείται από δύο παίκτες. Η κάμερα παρακολουθεί και καταγράφει λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια όλων αυτών των παικτών είτε να φύγουν είτε να φτάσουν στο Πεκίνο κάνοντας... oτοστόπ!


Με άλλα λόγια, παρακολουθούμε την καθημερινότητα των ζευγαριών σε αυτή την «περίεργη» αλλά και ιδιαίτερη χώρα. Όλοι τους έρχονται αντιμέτωποι με διάφορες προκλήσεις, προσπαθώντας να ξεφύγουν από παγίδες και παράλληλα να διαχειριστούν και διάφορα άλλα προβλήματα, όπως για παράδειγμα να συνεννοηθούν με τους γύρω τους χωρίς να μιλούν την ίδια γλώσσα. Τα χρήματα με τα οποία εφοδιάζονται τα ζευγάρια είναι λιγοστά, οπότε η διαχείριση του ποσού αποτελεί μεγάλη δοκιμασία. Θα πρέπει για παράδειγμα να αποφασίσουν αν θα φτάσουν στον τελικό προορισμό τους με τα... πόδια (για οικονομία) ή αν θα έχουν ένα πιο πλούσιο δείπνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved