Τι θα δούμε στο «Τhe 2night Show»;
Media

Τι θα δούμε στο «Τhe 2night Show»;

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε μια διαφορετική συνέντευξη, έρχεται καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου αυτή την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στο «Τhe 2night Show». Μας μιλάει για τα επαγγελματικά της σχέδια και για την οικογενειακή της ζωή.

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη μας ανοίγει την καρδιά της και μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της τόσο το προσωπικό όσο και το επαγγελματικό της μέλλον. Μας αποκαλύπτει αν θα ήθελε δεύτερο παιδί και μας εκμυστηρεύεται πως βιώνει τον ρόλο της μητέρας.

Η Κατερίνα Λάσπα σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις μιλάει για την καθημερινότητά της και για την προσωπική της ζωή. Μας εκμυστηρεύεται ότι έχει περάσει κατάθλιψη και μας αποκαλύπτει ποιο είναι το επαγγελματικό της απωθημένο!

Τέλος, το πλατό του «Τhe 2night Show» γεμίζει τραγούδι και μουσική με την ταλαντούχα Μαλού. Παρέα με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα μας τραγουδάει τις νέες της επιτυχίες και μας ξεσηκώνει!

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου, ο Γρηγόρης φιλοξενεί τον δημοφιλή παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μας μιλάει για τη συμμετοχή του στην πιο επιτυχημένη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» και στη συνέχεια συναγωνίζεται τον Γρηγόρη σε ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι!

Η τραγουδίστρια Βιβή Μαστραλέξη σε μια συνέντευξη καρδιάς μιλάει για τη μεγάλη της φοβία με τα πουλιά και πως την επηρεάζει στην καθημερινότητά της.

Είναι ο άντρας μοντέλο που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του όταν περπάτησε στην πασαρέλα με τακούνια και φουστάνι. Ο Τζέφ Μοντάνα, ο πρώην σύζυγος της Ilia Darlin, σκιαγραφεί ο ίδιος την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του.
Στη συνέχεια, η διάσημη dj Λία Ταουκτσή, μας μιλάει για την δουλειά της πίσω από τα decks, ενώ ο νεαρός τραγουδιστής Νικηφόρος μας μιλάει για την εμπειρία του σε γνωστό talent show.

Μια μοναδική παράσταση Καραγκιόζη έρχεται στο πλατό του «Τhe 2night Show» από το θέατρο Σκιών του Χρήστου Στανίση. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Σταρόβας γίνονται φιγούρες του Θεάτρου Σκιών και «ζωντανεύουν» πίσω από το πανί.

Αυτή την Τετάρτη 15 Ιουνίου και Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 23:15, στο «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έρχονται μοναδικοί και απολαυστικοί καλεσμένοι! Μην το χάσετε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved