Πρόσωπα έκπληξη απέναντι από την Ελένη τον Σεπτέμβριο
Media

Πρόσωπα έκπληξη απέναντι από την Ελένη τον Σεπτέμβριο

Εκπλήξεις μας περιμένουν την νέα τηλεοπτική σεζόν που θα… συζητηθούν αρκετά. Ποια πρόσωπο αναμένεται να βρεθούν απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη; Τι ανακατατάξεις θα έχουμε στα κανάλια; Θα... έχουμε και αποχωρήσεις;

Η Ζήνα Κουτσελίνη σύμφωνα με τα ενδεχόμενα που εξετάζουν τα στελέχη του Star είναι πολύ πιθανό να πάει με την κοινωνική εκπομπή της στην θέση του ΦΜ Live, το οποίο με την σειρά του θα πάει νωρίς το απόγευμα. Στην θέση της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα, ίσως δούμε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Από την άλλη στο Epsilon συζητιέται η μετακίνηση της Χριστίνας Λαμπίρη στην μεσημεριανή ζώνη και συγκεκριμένα στην ζώνη 1-4. Στην θέση της το πρωί θα δούμε μάλλον την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ και η Ναταλία Γερμανού "ετοιμάζει βαλίτσες" για να μετακομίσει σε άλλη ζώνη.

Το Epsilon σκέφτεται να την βάλει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου που είναι άλλωστε και η αγαπημένη της ζώνη μιας και εκεί έκανε μεγάλη επιτυχία στα άλλα κανάλια που ήταν.

Έτσι λοιπόν αν γίνει αυτή η αλλαγή προκύπτει ένα μεγάλο ερώτημα. Πού θα πάνε ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου που μέχρι στιγμής κάνουν εκπομπή τα πρωινά του Σαββατοκύριακου; Αν πάντως δεν αξιοποιηθούν από το κανάλι σε άλλη ζώνη, αυτή θα είναι η δεύτερη φορά για την Κατερίνα Καραβάτου που θα απολυθεί ενώ μόλις έχει φέρει στον κόσμο το μωράκι της.

Θυμίζουμε πως η πρώτη ήταν όταν έκανε το Κους Κους στον Alpha, από όπου έφυγε λίγο μόλις καιρό πριν γεννήσει την Αέλια, ενώ αντιμετώπιζε μάλιστα και δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της και δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved