«Μπρούσκο»: Ο Πάτροκλος ρίχνει στη θάλασσα το αυτοκίνητο με τον Σήφη και τον Αχιλλέα
Media

«Μπρούσκο»: Ο Πάτροκλος ρίχνει στη θάλασσα το αυτοκίνητο με τον Σήφη και τον Αχιλλέα

Το έθιμο του Κλήδονα αναβιώνει στα Χανιά και η Δάφνη, ως Μαρία που κουβα-λάει το αμίλητο νερό με τη στάμνα, καταφέρνει για άλλη μια φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Στη γιορτή, μάλιστα, δίνουν όλοι το «παρών», ενώ οι περισσότεροι φορούν παραδοσιακές φορεσιές. Την ίδια στιγμή, ο Πάτροκλος θορυβείται, όταν οι Ιταλοί απορρίπτουν ξαφνικά τη συνεργασία μαζί του, μαθαίνοντας παράλληλα ότι Ματθαίοι και Γιαννακάκηδες τους περιμένουν στη Κρήτη την επόμενη μέρα, έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τις υπογραφές.

Στο μεταξύ, η στάση του Μάρκου προβληματίζει τον Παύλο, καθώς τον βλέπει όλο και πιο ανήσυχο, για άγνωστους λόγους. Παράλληλα, η Γεσθημανή φροντίζει, με τον ιδιαίτερο δικό της τρόπο, να μάθει η Άλκηστη την επιστροφή του Σήφη στα Χανιά, κάνοντας χαρούμενη την ερωτευμένη κοπέλα.

Συγχρόνως ο Αχιλλέας πιάνει τον Πάτροκλο με τη Δήμητρα να φιλιούνται παθιασμένα και οι δυο άντρες έρχονται στα χέρια, ενώ λίγο αργότερα η Δήμητρα, έχοντας βεβαιωθεί για τη συμμετοχή του τελευταίου στην απαγωγή της Μελίνας, δηλώνει αηδιασμένη πως δεν θέλει να την ξαναπλησιάσει.

Στο διαταραγμένο μυαλό του Πάτροκλου, το μίσος όμως φουντώνει, φτάνοντας τον στο σημείο να «εμβολίσει» το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Σήφης με συνοδηγό τον Αχιλλέα και να τους ρίξει στη θάλασσα, βάζοντας τη ζωή τους σε μεγάλο κίνδυνο.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved