Media

Οι δηλώσεις του Μαχαιρίτσα έκαναν έξαλλο τον Λιάγκα: «Έλεος…»

Gossip-tv Team

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δήλωσε στην εκπομπή «Όλα Καλά»: «τα talent shows είναι λίγο βίαια. Είναι πώς να το πω τώρα. Πώς μεγαλώνουν τα κοτόπουλα στα ορνιθοτροφεία για να πάνε με το ζόρι για κατεψυγμένα; Aυτό μου θυμίζει... Ας πούμε το προπέρσινο "The Voice".

Αυτό έτυχε να δω ένα βράδυ τις τελευταίες ημέρες. Οι δέκα τελευταίοι τραγουδιστές ήταν εξαιρετικοί. Το The Voice τελείωσε. Αυτοί οι δέκα καταπληκτικοί τραγουδιστές πού είναι τώρα; Κάποιοι αξίζουν πραγματικά πολύ. Πού είναι; Από αυτά τα talent shows έχουν περάσει 500 τραγουδιστές. Από τους 500 οι μισοί ήταν εξαιρετικοί. Οι 50 καταπληκτικοί. Πού είναι; Αυτά τα παιδιά δεν έρχονται σε εμάς. Δυο-τρεις είναι που ασχολούνται με μας. Τα περισσότερα έχουν σαν όνειρο να πάνε στα μαγαζιά της παραλίας. Με το καλό. Με αυτό το κόλπο της παραλίας με τα πιτσιρίκια με τα δερμάτινα παντελόνια, με τα σκουλαρίκια με αυτά δεν πολύ κολλάω. Δεν θα μπορούσα να παίξω μαζί τους. Χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα. Δεν λέω αν είναι καλοί ή κακοί.Προφανώς καλύπτουν κάποιους χώρους για να υπάρχουν!»


Αυτά άκουσε και οΓιώργος Λιάγκας και του απάντησε μέσα από το Πρωινό: «Θεωρώ ότι αδικούν τους τραγουδιστές του ποιοτικού ρεπερτορίου αυτές οι δηλώσεις περί ορνιθοτροφείου. Εκεί που είναι ο Λαυρέντης το καλοκαίρι, εκεί είναι και αυτά τα παιδιά. Δηλαδή σε συναυλίες. Ο Λαυρέντης κάνει ένα λάθος, επειδή το έχω βιώσει στο Voice από την αρχή μέχρι το τέλος, και ετοιμάζουμε ένα πολύ μεγάλο project του χρόνου για τον ΑΝΤ1, θέλω να πω ότι το 60% των παιδιών είναι του ρεπερτορίου που λέει ο Λαυρέντης, και το 30-35% του ρεπερτορίου των μπουζουκιών. Χαρούλη λέγανε οι περισσότεροι ρε παιδιά. Έλεος. Άρα δεν το έχει παρακολουθήσει ο άνθρωπος. Αφού δεν το έχει παρακολουθήσει, να μην έχει γνώμη. Τα παιδιά αυτά κάνουν καριέρα. Μην περιμένει ο Λαυρέντης να γίνουν “Λαυρέντης” σε ένα χρόνο. Μπαίνουν στα μαγαζιά, κάνουν καριέρα και αν αξίζουν πραγματικά και έχουν το star quality, θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν στην πορεία. Η ευκαιρία τους δόθηκε όμως».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved