«Checkpoint Alpha»: Η Γιάννα Παπαδάκου φιλοξενεί τον Βασίλη Λεβέντη
Media

«Checkpoint Alpha»: Η Γιάννα Παπαδάκου φιλοξενεί τον Βασίλη Λεβέντη

Τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, φιλοξενεί, αυτήν την Κυριακή, στο πρώτο μέρος της εκπομπής «Checkpoint Alpha», η Γιάννα Παπαδάκου.

Ο κ. Λεβέντης θα συζητήσει μαζί της για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, για την κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, τη διαφθορά και την κατάσταση στον χώρο της Δικαιοσύνης. Η Γιάννα Παπαδάκου, μαζί με την πολιτική συντάκτρια της τηλεόρασης του Alpha Λώρα Ιωάννου, θα θέσει προς τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, ερωτήματα για την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, το BREXIT και τις εκλογές στην Ισπανία.

Η εκπομπή, στο δεύτερο μέρος της, θα ασχοληθεί με το πόρισμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τις κατασκευαστικές εταιρείες που λυμαίνονταν το Δημόσιο τα τελευταία 27 χρόνια. Για το θέμα αυτό μιλά ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Δημήτρης Κυριτσάκης.
Στο πάνελ της εκπομπής, θα βρίσκονται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος και ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

Ακόμη, στην εκπομπή αναδεικνύονται τα στοιχεία που προκύπτουν από τη λεπτομερή εξέταση των τελευταίων 20 λεπτών του Παναγιώτη Μαυρίκου, τα οποία και θα ρίξουν φως στις έρευνες για τα αίτια του τραγικού θανάτου του.

Τέλος, έρχεται στη δημοσιότητα η νέα δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση των εκβιασμών, με το διαβιβαστικό έγγραφο του ειδικού ανακριτή προς τον ανακριτή διαφθοράς, λόγω ύπαρξης νέων στοιχείων.
Στο επίκεντρο της έρευνας της εκπομπής, βρίσκονται οι χρονικές συμπτώσεις και τα ερωτηματικά που προκύπτουν για την περεταίρω εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Checkpoint Alpha», με τη Γιάννα Παπαδάκου, την Κυριακή 19 Ιουνίου, στις 00:50

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved