Ο Ορέστης Τζιόβας είναι ένας… ερωτοχτυπημένος βιβλιοπώλης
Media

Ο Ορέστης Τζιόβας είναι ένας… ερωτοχτυπημένος βιβλιοπώλης

Ο Ορέστης Τζιόβας μπαίνει στο «Daddy Cool» ως ο Στέφανος, ο ιδιοκτήτης ενός βιβλιοπωλείου και θα διεκδικήσει την όμορφη Στέλλα.

Ο ίδιος νιώθει πολύ τυχερός για το ότι η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση, με την οποία συνεργάστηκαν στην «Ονειροπαγίδα», τον επέλεξε για τον ρόλο του Στέφανου. «Είναι μια ευτυχής συγκυρία που δουλεύω με την Τίνα, αλλά και με τη Βασιλική Τρουφάκου, καθώς είμαστε φίλοι από τις σπουδές μας στο Εθνικό Θέατρο εδώ και 10 χρόνια. Οσο για τον Λευτέρη Ελευθερίου, είχαμε δουλέψει μαζί στη θεατρική παράσταση "Ειρήνη" του Αριστοφάνη και νιώσαμε μεμιάς ότι τα χνότα μας ταιριάζουν. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ ούτε γνώριζα προσωπικά τον Θανάση Τσαλταμπάση και χαίρομαι πραγματικά που παίζω με έναν τόσο ταλαντούχο καλλιτέχνη» λέει στην «Espresso» ο ηθοποιός.

Οσο για τον νέο τηλεοπτικό ρόλο του, εκείνον του Στέφανου, ο Ορέστης έχει μόνο θετικά πράγματα να πει. «Ο ήρωας που υποδύομαι είναι αναγνωρίσιμος σε εμένα. Μου αρέσει που διεκδικεί τη γυναίκα που αγαπά κεραυνοβόλα και αυτό το στοιχείο είναι πολύ ανδρικό, έχει να κάνει με το ένστικτο του κυνηγού, αλλά και της παράδοσης που θέλει το αρσενικό να μάχεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved