Σταμάτης Φασουλής: «Βαριέµαι πολύ να ασχοληθώ µε κάποιους µικρόψυχους»
Media

Σταμάτης Φασουλής: «Βαριέµαι πολύ να ασχοληθώ µε κάποιους µικρόψυχους»

Η παρουσία του στο φετινό YFSF3 είναι από αυτές που συζητήθηκαν πολύ και όχι πάντα θετικά.

Η απόφασή του να καθίσει στη θέση του κριτή στο show του Antenna ξάφνιασε πολλούς. Ο ίδιος ο Σταμάτης Φασουλής πάντως δεν δίνει καμιά σημασία στα σχόλια.

-Με τη Μαρία Μπεκατώρου «δέσατε» πολύ...

«Μια Μπεκατώρου αγάπησα, για να παραφράσω και τον «Αγαπητικό»! Τη Μαρία την είχα ξεχωρίσει από µια τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει και µιλούσε µε πάθος για τον άντρα της και την αγάπη τους. Φωτεινό πλάσµα, λαµπερό»!

-Οταν «έβγαλα» την είδηση ότι θα είσαι στο «Your face sounds familiar», έπεσαν κάποιοι πάνω σου για να κάνεις πίσω, Σταµάτη;

«Κανένας! Αντιθέτως, οι περισσότεροι το βρήκαν ενδιαφέρον το νέο µου στοίχηµα».

-«Ενέδωσε σε αυτά που κορόιδευε και έθαβε», είπαν κάποιοι. Εδωσες σηµασία στα πυρά;

«Βαριέµαι πολύ να ασχοληθώ µε κάποιους µικρόψυχους που αρέσκονται να στέλνουν πυρά. Εχω πάθει ανοσία στους ανόητους, που δεν έχουν τι να κάνουν και σχολιάζουν τι θα κάνω και γιατί! Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασµό σε κανέναν! Ειδικά σε κάποιους που γράφουν, χωρίς να υπογράφουν καν... ∆εν είναι ύποπτο αυτό; Πού είδαν ότι κορόιδευα ή έθαβα εγώ τα τάλεντ σόου; Βαριέµαι να ασχοληθώ»

- Πήρες καλά χρήµατα γι’ αυτό το βήµα;

«Πήρα χρήµατα που χρειαζόµουν... Και δεν το κάνω καθόλου ως «αγγαρεία», έχω να σου πω, γιατί γράφτηκαν κι αυτά. Πάω µε χαρά στο στούντιο, απολαµβάνω τον αγώνα που δίνουν οι άξιοι παίκτες µας να µεταµορφωθούν σε ελάχιστο χρόνο και χαίροµαι που το σόου αγκαλιάζεται από το τηλεοπτικό κοινό µε µεγάλη θέρµη».

-Πολλοί που µιλούσαν για «αρπαχτή» έπαψαν να σχολιάζουν βλέποντας πόσο το ψάχνεις, πόσο µελετηµένος πας εκεί...

«Μα µε γοητεύει αυτό το παιχνίδι των µεταµορφώσεων και, ναι, µελετάω πριν πάω, κρατάω σηµειώσεις... Πάντα σε ό,τι κι αν έκανα, έδινα τον καλύτερό µου εαυτό. ∆εν έκανα ποτέ µου «αρπαχτή»!

-Θα το κάνεις του χρόνου αν σ’ το ζητήσουν;

«Φυσικά και θα το κάνω, γιατί όχι; Με χαρά»!

Πηγή: Real Life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved