Τελειώνει ο χρόνος του Mega;
Media

Τελειώνει ο χρόνος του Mega;

Μπορεί η δύσκολη κατάσταση που ζουν εδώ και μήνες οι εργαζόμενοι στο Μεγάλο Κανάλι να έδειχνε πως προχωράνε σε μια λύση με την απόφαση των μετόχων για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Mega και να άρχισαν να γίνονται και κάποιες λίγες αλλά υπαρκτές πληρωμές από τα χρωστούμενα δεδουλευμένα των εργαζομένων αλλά τελικά όλοι ζουν το μαρτύριο της σταγόνας.

Μόνο έτσι μπορεί να περιγράψει κανείς αυτό που συμβαίνει αφού έχει περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που οι μέτοχοι συμφώνησαν και ανακοίνωσαν πως προχωρούν τελικά στην αύξηση του ΜΚ της εταιρείας βάζοντας αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη για να σώσουν τελικά το κανάλι και να λειτουργήσει και πάλι κανονικά.
Από εκείνη τη στιγμή τα πράγματα προχωρούν αργά, πολύ αργά. Και ο χρόνος που περνάει χωρίς να οριστικοποιείται μια λύση είναι και ο βασικός εχθρός πια για την επιβίωση του καναλιού.

Οι µέτοχοι του καναλιού συνεχίζουν να πιέζουν στις επαφές µε τις τράπεζες για να συµφωνήσουν το ποσό που θα χρειαστεί να κατατεθεί για να αποδεσµευτούν οι λογαριασµοί µε τα διαφηµιστικά έσοδα που έχουν πια ξεπεράσει τα 8.000.000 Ευρώ. Παράλληλα όμως χάνονται και διαφημιστικά έσοδα αφού με την κρίση που υπάρχει και ην μη ύπαρξη δελτίου ειδήσεων πολλά «διαφημιστικά πακέτα» ακυρώθηκαν. Στο µεταξύ, σύμφωνα με την Real Life ο διευθυντής ειδήσεων του Mega, Μανώλης Καψής, κάλεσε τους εργαζοµένους να υπογράψουν κείµενο για να ασκήσουν πίεση στις τράπεζες, κίνηση όμως που δεν βρήκε ανταπόκριση.

Πληροφορίες από τη Μεσογείων, όμως σύμφωνα με την εφημερίδα, επιµένουν ότι οι διαδικασίες προχωρούν και θα υπάρχει οριστική λύση έως την Παρασκευή. Μακάρι να είναι αλήθεια γιατί αλλιώς το τέλος του Ιουνίου μπορεί να σημάνει και το τέλος του Mega αφού οι αντοχές και οι ανοχές πια έχουν εκλείψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved