«Fashion in the city»: Νέα εκπομπή μόδας στο Novalifε
Media

«Fashion in the city»: Νέα εκπομπή μόδας στο Novalifε

Το «Fashion in the city» είναι η νέα λαμπερή, ενημερωτική εκπομπή μόδας η οποία κάνει πρεμιέρα στο Novalifε. Με παρουσιαστές τους Άντζελα Ευριπίδη και Γιώργη Λαμπαθάκη, το «Fashion in the City» φιλοδοξεί να αναδείξει το χώρο της μόδας, της ομορφιάς και του design .

Η εκπομπή εστιάζει στα νέα εποχιακά trends και τις νέες τάσεις της μόδας στο styling, το μακιγιάζ, την ομορφιά και την ευεξία, ενώ συναντά νέους Έλληνες δημιουργούς δίνοντας τους την ευκαιρία, μέσα από την εκπομπή, να αναδείξουν το προσωπικό τους στυλ και τις δημιουργίες τους. Παράλληλα, το «Fashion in the city» επισκέπτεται ατελιέ μεγάλων σχεδιαστών μόδας, παρουσιάζοντας συνεντεύξεις και προτάσεις για τις νέες τάσεις του fashion design και το πώς αυτές θα φορεθούν!

Στο πρώτο επεισόδιο του «Fashion in the City», που θα προβληθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου, καλεσμένοι είναι ο ταλαντούχος makeup artist Φρέντι Καλομπράτσο, ο οποίος θα αποκαλύψει επαγγελματικά μυστικά και ο ethnic σχεδιαστής μόδας Πάνος Απέργης, ο οποίος θα παρουσιάσει τη νέα του συλλογή, ενώ η κάμερα θα ταξιδέψει στο Χόλιγουντ για να συναντήσει την ηθοποιό και παραγωγό Σάντρα Στάγκ. Επίσης, ο φωτογράφος μόδας Γιώργος Μεστούσης θα «φωτογραφίσει» τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό ως fashion icon, ενώ η εκπομπή θα παρουσιάσει ενδυματολογικές προτάσεις για το καλοκαίρι, αλλά και το … ταγκό!

Στα επόμενα επεισόδια μερικοί από τους καλεσμένους είναι οι Εριφύλλη Νικολοπούλου (σχεδιάστρια μόδας), Kathy Heyndels (σχεδιάστρια μόδας), Faliakos (σχεδιαστής μόδας), Λάμπρος Μέντζος (φωτογράφος μόδας), Ρέα Τουτουντζή (μοντέλο), Άρης Πλασκασοβίτης (ηθοποιός), Έφη Σφυρρή (αθλήτρια του Beach Volley), Στρατής Βογιατζής (σχεδιαστής κοσμημάτων), Έλενα Κουντουρά (υπουργός πολιτισμού), Γιώργος Μερλός (αρχιτέκτονας), Άκης Παρασκευόπουλος (interior photographer), Ιωάννης Φουρλιάς (hair stylist), Χάρης & Γιώργος Ντάβλας (fashion editor & event planner) και ο Yiannis Marketakis (makeup artist).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved