Η βραζιλιάνικη σειρά Imperio έρχεται στον ΑΝΤ1
Media

Η βραζιλιάνικη σειρά Imperio έρχεται στον ΑΝΤ1

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη βραζιλιανή σειρά Império έρχεται στον Ant1 από Δευτέρα 04 Ιουλίου και κάθε μέρα στις 09:45.

Η σειρά Império, η οποία βραβεύτηκε τον Νοέμβριο του 2015, ως Best telenovela στα 43 Διεθνή βραβεία Emmy και την παρακολουθούν 30 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά λεπτό, υπόσχεται να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στα καλοκαιρινά σας πρωινά και να αποτελέσει την καλύτερη τηλεοπτική παρέα με πολύ σασπένς, έρωτα, χιούμορ, απολαυστικές ερμηνείες και ταλαντούχους πρωταγωνιστές!

ΥΠΟΘΕΣΗ: Επιλέχτηκε από τη μοίρα, παρασύρθηκε από την εξουσία... Ο Χοσέ Αλφρέντο είναι ένας άνθρωπος ταπεινής καταγωγής, ο οποίος όμως, κατάφερε να κτίσει μια αυτοκρατορία. Όταν ήταν νέος, πέρασε μια μεγάλη απογοήτευση και από τότε άρχισε να επωφελείται από τους ανθρώπους και τις ευκαιρίες που συναντούσε. Η πορεία της ζωής του, θα καθοριστεί όταν θα βρεθεί τυχαία σε μια μαύρη αγορά πολύτιμων λίθων και αυτό θα γίνει η αφορμή να ασχοληθεί με το εμπόριο διαμαντιών. Στην Ελβετία, συναντά τη Μαρία Μάρτα η οποία κατάγεται από μια παραδοσιακή αλλά πτωχευμένη οικογένεια της Βραζιλίας. Οι δύο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα γάμο συμφερόντων. Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Χοσέ Αλφρέντο γνωστός πλέον ως Λόρδος Αλφρέντο, καλείται να διαχειριστεί, αφενός μια αλυσίδα κοσμηματοπωλείων και αφετέρου τις προσωπικές και οικογενειακές συγκρούσεις. Την ίδια στιγμή το σκοτεινό παρελθόν του έχει γυρίσει για να τον στοιχειώσει...

Είστε έτοιμοι για μια πρώτη τηλεοπτική προβολή που κόβει την ανάσα; Δευτέρα 04 Ιουλίου και καθημερινά στις 09:45 η νέα επιτυχημένη σειρά Império έρχεται και θα σας συναρπάσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved