Ευαγγελία Αραβανή: «Κάθε εµπόδιο είναι για καλό»
Media

Ευαγγελία Αραβανή: «Κάθε εµπόδιο είναι για καλό»

Για την κοσμοθεωρία της αλλά και τις πικρές στιγμές του παρελθόντος μιλάει η Ευαγγελία Αραβανή η οποία δείχνει να αφήνει πίσω τα παλιά και να ασχολείται μόνο με το μέλλον και όσες ευκαιρίες εμφανίζονται στο διάβα της...

Έχεις ταλαιπωρηθεί τηλεοπτικά. Το έβαλες ποτέ κάτω;

Φυσικά, και µου πέρασε από το µυαλό ότι µπορεί εµένα τα τηλεοπτικά πράγµατα να µη µου πηγαίνουν πολύ καλά και να µην κάνω ποτέ το κάτι «παραπάνω», ειδικά στους δύσκολους καιρούς που βιώνουµε. Γενικά ως άνθρωπος ποτέ δεν έβαζα στόχους και δεν προσδοκούσα να τους πετύχω - δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό, γιατί ίσως θα έπρεπε να βάζουµε στόχους και να προσπαθούµε. Από την άλλη, πιστεύω ότι κάθε εµπόδιο είναι για καλό και ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει το πλήρωµα του χρόνου και η κατάλληλη στιγµή για τον καθένα, που θα αποδείξει τι είναι πραγµατικά ικανός να κάνει. Κάποιοι µε σταθερά βήµατα, κάποιοι µε αργά και άλλοι γρηγορότερα.

Έχεις κάποια πικρία µέσα σου;

Μου έχει φύγει οποιοδήποτε τέτοιου είδους συναίσθηµα, το έχω αφήσει πολύ πίσω µου. Όλοι περνάµε από δύσκολες περιόδους, είτε προσωπικά, είτε επαγγελµατικά, οικογενειακά, ακόµη και σε φιλικό επίπεδο. Απλώς πλέον θέλω να κοιτάω µόνο µπροστά και να αφήνω πίσω µου τα παλιά.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved