Όλγα Λαφαζάνη: «Δεν γνωρίζω καθόλου τι θα γίνει την επόμενη σεζόν»
Media

Όλγα Λαφαζάνη: «Δεν γνωρίζω καθόλου τι θα γίνει την επόμενη σεζόν»

Για τον αν την αγχώνουν να νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή της, μίλησε η Όλγα Λαφαζάνη.

«Αλίμονο αν δεν τα κοιτούσα, γιατί αυτό είναι το δείγμα της δουλειάς μας. Το πρωί, λοιπόν, που θα ξυπνήσω, θα δω τα νούμερα και, αν αργήσουν να έρθουν, θα ρωτήσω τους αρχισυντάκτες μας να δω πώς τα πήγαμε χθες. Επίσης, όταν τελειώσει η εκπομπή, θα δω την τηλεθέασή μας ανά τέταρτο για να καταλάβω τι πήγε καλά και τι όχι. Η αλήθεια είναι ότι στενοχωριέμαι αν δεν πάμε καλά και νιώθω καλύτερα αν έχουμε υψηλότερα νούμερα. Όλα αυτά, βέβαια, μέσα σε ανθρώπινα πλαίσια, δεν θα γυρίσω σπίτι μου και θα με πιάσει υστερία με τα νούμερα, ούτε θα σταματήσω το παιχνίδι με την κόρη μου»


Ενοχλήθηκε με τα πρόσφατα σενάρια που θέλουν του χρόνου την πρωινή ζώνη του Ε να την αναλαμβάνουν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου;
«Δεν γνωρίζω καθόλου τι θα γίνει την επόμενη σεζόν, και σου απαντώ με πάσα ειλικρίνεια. Δεν γνωρίζω για τον εαυτό μου, πόσω μάλλον να ξέρω πράγματα για άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι κάτι που το αποφασίζει η καναλιού, και μακάρι να υπάρχει του πρωινή ζώνη, γιατί είναι κάτι που το θέλουμε όλοι μας πολύ», λέει στην Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved